söndag 30 juni 2013

Praktiskt fynd med fina detaljer...

Min semestervecka gick verkligen fort, men jag har också hunnit med en hel del. Kunde ha önskat lite mer sol, samtidigt som jag ju har fått måla en hel del och dessutom har jag varit iväg på en del utflykter vilket jag förmodligen inte gjort om det varit strålande sol i veckan =) Trots ivrigt målande återstår fortfarande ytterligare ett lager på utemöblerna innan de kan ställas ut, och jag lovar att det kommer dröja ett tag innan jag målar utemöbler nästa gång =) När jag ändå hade penseln framme fick dock en del andra saker lite färg också, så det blev liksom lite bonus, som förmodligen dyker upp i ett inlägg framöver.

Idag tänkte jag visa ett litet fynd som gjordes igår. Igår var det nämligen utflyktsdag och vi tog en tur till platser där vi tidigare varit, men som man kan åka till många, många gånger, nämligen Skene och Hyssna. I Hyssna finns (minst) två härliga ställen att besöka, Blommigt & Prickigt och Baloo Antik, ni hittar båda under fliken Guldkorn. Men det var på Skene Järn, förmodligen en av Sveriges finaste järnaffärer, jag hittade det praktiska och fina fyndet som jag tänkte visa er idag.


Jag hittade en väska till ett väldigt bra pris och med härliga detaljer. Det fanns flera olika modeller, men den här tyckte jag bäst om. Nycklar är ju sedan tidigare en favorit, och på väskan fanns även ett tryckt frimärke...


...och härlig text... Väskan är ordentligt stor och rymmer massor av loppisfynd och kommer garanterat att få följa med på kommande utflykter, och förmodligen ofta till vardags också.


Tyvärr vet jag inte vem tillverkaren av väskan är, men jag ska försöka ta reda på det om någon är nyfiken på vart man kan hitta dessa väskor och kanske inte har möjlighet att ta en tur till Skene Järn.


Nu är det nog dags att ta tag i målarpenseln igen. Hoppas ni får en fantastisk söndag!

3 kommentarer:

MirEll sa...

Wow, vilken läcker väska. Skene järn har jag aldrig varit på men hört mycket om, kanske skulle ta en tripp ditt i sommar och passa på att åka till Skroten och fynda tyg när man ändå är åt det hållet. =)
Ha en bra dag! Kram Linda

Änglarum sa...

Hej! tack för ytterligare lite res tips..alltid bra att ha lite i ryggsäcken! väskan var helt i min smak.. Ha en fin Söndag du med :)kram Jessica

Huset på Backavägen sa...

Riktigt riktigt fin väska! Tack för ditt goa rara mail. Vi ska njuta så mycket det bara går och förhoppningsvis besöka något av dina guldkorn.
Kram Anki