tisdag 18 juni 2013

Ett pågående projekt..

Här är det nu bara några dagar kvar till lite ledigt, och jag ser verkligen fram emot lediga, lata och förhoppningsvis soliga dagar... Ser fram emot att få åka på utflykter eller pyssla med diverse projekt, eller vad som nu känns roligt för dagen. För mig är det just det som är semester, att inte ha planerat dagarna till fullo utan att bara kunna göra det jag känner för. Ofta blir sysselsättningen såklart lite beroende på väder och vind, men i så fall gäller det att ha roliga idéer väntades för både regnigt och soligt väder =)


Här är en av de platser där jag skulle vilja pyssla lite under sommaren, nämligen i vårt lilla gästrum. Här målades det om för ett par år sedan och rummet består nu av tre vita och en svart vägg. Det är ännu väldigt sparsamt inrett och det skulle vara roligt att ge rummet lite nytt liv.


Lite nya handdukar kanske kan piffa upp lite och ge lite färg åt lilla tvätthörnan...


Förra sommaren påbörjades också ett mindre målarprojekt som jag hoppas få klart under sommaren, och det kommer att landa här inne.


Jag ska ha rummet i åtanke under sommaren när jag besöker loppisar och inredningsbutiker. Några tavlor eller något annat roligt att hänga på väggarna ska jag nog leta efter...


Här skulle också behövas lite fler lampor, den här är väl kanske lite gammalmodig... =)


Som sagt, bara några dagar kvar till ledighet här, och jag hoppas på många roliga projekt i sommar. Har ni något härligt sommarprojekt framför er?

7 kommentarer:

No34 sa...

Samma här, bara ett par dagar kvar...! Sååå skönt! Vi tar ca 10 dagar först på Böda sands vita stränder, sen får vi se vad som händer!!
Önskar Dig en toppendag, kram Kate

MirEll sa...

Själv jobbar jag till och med vecka 27 men sedan är jag ledig i 5underbara veckor. Precis som du vill jag kunna ta dagen lite som den kommer och bortsett från inbokad campingsemester (där det självklart också går att pyssla det gäller bara att ha med de rätta grejerna) så kommer dagarna att få forma sig själva.
Ha en härlig solig dag! Kram Linda

Vardag och flärd sa...

Den första bilden på tvätthörnan är en underbar sommarbild, hellyckad!
Du ska ha en fantastisk semester och så bra att inte ha varje stund planerad utan du kan ta det som det kommer.
Kram Eva

Rosa i huset i vitt sa...

Ser jättefint ut tycker jag
ha en skön sommar
kram Rosa

Gardenhouse sa...

Denna vecka och nästa sedan sem!
Härligt :)
Lite planerat är höskörd, festival i bråvalla, vara i stugan. Resten tar vi vart efter, skönt som du skriver.
Vilket vackert gästrum! Vem skulle inte vilja sova där? Så fint med blommorna i kannan...tro vad du har för projekt på intågande dit?!
Ha en fin vecka,
kram Sussi

Marie maräng sa...

Så gulligt gästrum... inte dumt att få vara där där!

Ha de så gott!
Kram Marie

Choices By Annie sa...

Så härligt att ha projekt att ta till, verkar vara ett mycket vackert rum det där gästrummet så det bör bli ett angenämt uppdrag att fynda till det;)


Sommarprojekten här handlar mest om trädgården, många härliga ljuvliga projekt;)
Önskar dig en härlig kväll och en ljuvlig midsommar
Kram
Annie