tisdag 11 juni 2013

Nytt och nyttigt...

En ny fantastisk junivecka finns framför oss. Just nu är det verkligen en underbar tid och jag önskar att det fanns en pausknapp så att vi kunde få stanna kvar precis i den här tiden ett tag.... =)

För ett tag sedan gjorde vi ett besök i Presentshopen i Kinnarp där det finns bland annat kläder, väskor, gardiner och massor av härlig inredning. Här hittar man underbara ting från bland annat Miljögården, Cult, Green Gate och Svanefors. Där hittade vi nya tekoppar och kaffemuggar som köptes hem.


Igår fick tekopparna göra premiär och då också med ett för mig alldeles nytt te. En av alla fördelar med att få vara en del av den här härliga bloggvärlden, är alla fina tips man får. Under min tid i blogglandet har jag fått ta del av, och testa, en mängd olika saker tack vare tips på alla fina bloggar. Och det rör sig om en hel del olika saker, t ex fina recept, mönster för stickning och virkning, pysselidéer och husmorstips.


Den här gången var det ett tips från Annie med fina bloggen Choices by Annie som testades. Det här handlade om hur man gör sitt eget nyttiga nässelte. Det här är ett tips jag verkligen gillar. Roligt att kunna ta tillvara på något som jag vanligtvis bara sett som ett eländigt ogräs i min trädgård, som det finns massor av, och som man dessutom kan göra något gott och nyttigt av.


Hoppas att ni har fått en fin start på nya veckan! Hoppas vi ses snart igen! =)

6 kommentarer:

Choices By Annie sa...

Åh så roligt sitter här precis och väntar på mitt nässelte;) Får se om det går att dricka har honungen i beredskap annars;)

Så vackra dina skedar blev, här har jag införskaffat mig stansar då min handstil inte är i närheten av din vackra handstil. Så jag ska helt enkelt stansa mina blommnamn på skedarna istället;)

Önskar dig en fantastisk dag
Kram
Annie

House and Garden by Bia sa...

Så jättefin te mugg !!!har aldrig plockat nässlor och varken gjort soppa eller te...vi har så mycket på torpet...men dom är ganska stora...har hört att dom ska vara små ...hoppas din dag blir fin och solig!
Kram kram
Bia

Huset på Backavägen sa...

Jättefina tekoppar! Det är så gott med te men jag dricker det nästan aldrig nu för tiden. Mina tedrickande vänner bor för långt bort, det blir mest kaffe. Det kan jag inte vara utan!
Kram Anki

Marie maräng sa...

Vilka fina koppar!
Vad kul att göra eget te av nässlor... nässelsoppa har jag hört talas om men inte nässelte.

Önskar dig en fin vecka!
Kram Marie

Rosa i huset i vitt sa...

så fina koppar
,,har aldrig druckit nässelte
kram Rosa

Mycket annat & lite betong sa...

Så vackra koppar!
Jag läste just om nässelteet hos Annie.

Kram Agneta