lördag 1 juni 2013

Vackert med Vintage...

God lördag! Solen skiner från blå himmel och det är riktig sommarvärme ute, det blir en härlig dag! Idag står det utflykt på schemat, först förmodligen ett litet loppisbesök, sedan hämta blocketfynd, ser verkligen fram emot det.

Idag har jag ännu ett litet boktips att dela med mig av. Fick en fin bok i present i förra veckan, Vackert med vintage, som är skriven av Sania Hedengren och Susanna Zacke och innehåller vintagetips för husets alla rum.


Här finns fina foton och idéer kring hur man använder gamla saker på nytt sätt. Här finns också recept och gör-det-själv tips med bland annat betonggjutning, virkning och papperspyssel. Boken innehåller också ett fint avsnitt om hur man skapar julstämning, men det sparar jag ett tag.. =)


Jag gillar verkligen den här typen av böcker, som man kan ta fram och bläddra i när man behöver inspiration eller om man behöver lite hjälp på traven i ett pysselprojekt.


Boken har funnits i handeln ett tag, och om man vill läsa mer om den eller köpa den, finns den bland annat att få tag på här.

Nu är det snart dags att ge sig iväg på utflykt, men först en liten tur i Blogglandet. Hoppas ni får en härlig dag och får njuta av härlig sol och värme!

5 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Den boken gillas av mej....kanske köper jag den;))...härligt med Vintage.....
Hoppas din dag blir bra ;))
Kramisar bia

"Hemmet är min vrå" sa...

Tack för tipset kanske blir en sån bok eller att bara få bläddra i den med alla vackra bilder. Ha en fin lördagskväll. Kram Mimmi

Huset på Backavägen sa...

Visst är boken för härlig! Jag fick den i julklapp och tycker den är underbar och ger massor med inspiration. Ha en skön helg!
Kram Anki

Anna sa...

Åh, det ser ut att vara en helt underbar bok!
Kram Anna

Sanna & Sania sa...

Jättekul att du gillar vår bok. Just nu skriver vi på Vackert med vintage 2 som ska komma ut till våren.

Fin blogg!

Susanna