torsdag 3 januari 2013

En nästan helt vanlig dag...

Igår var det dags att åka till jobbet igen, och jag måste nog erkänna att jag kände mig lite förvirrad. Efter nästan två veckors ledighet fyllda av dagar som har känts som en lång härlig rad av lördagar och söndagar och med fantastiska jul- och nyårshelger, var det helt klart lite udda att börja jobba på en onsdag. Men vilken lyxig start på arbetet med tre dagar och sedan återigen helg. Någon mer än jag som har lite svårt att hålla reda på vilken dag det är? =)


Vi står precis i början på ett nytt år och det innebär så gott som alltid att jag blir sugen på att förändra och förnya lite här hemma. Ser fram emot kommande säsong med loppisar och hoppas göra fler fynd, men det blir nog även lite annan shopping. Ni vet, lite nya gardiner, kuddar och dukar... Runt om i bloggvärlden blir man inspirerad av härliga inlägg med vårlängtan och i postlådan dimper det ner nya kataloger med massor av vårnyheter och jag ser verkligen fram emot att få bli inspirerad av nya numret av Jeanne dÁrc Living som ska ha kommit ut igår, men som jag glömde köpa med mig hem... Det får bli idag det! =)

Även om det nu är plusgrader och snön nästan har smält bort, gissar jag att vi fortfarande har en bit vinter kvar framför oss, och att det ännu finns tid för vinterpyssel. Än så länge är vi ju bara i början av januari, men visst längtar man lite till våren....?

10 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

Önskar dig en god fortsättning på 2013! Hoppas det blir ett år av mycket pyssel, fina loppisfynd, roliga utflykter och härliga dagar hemma!

Kram Alexandra

MirEll sa...

Själv börjar jag jobba på måndag efter att ha varit ledig i 1 år och 11 månader (mammaledig) och försöker därför att njuta extra utav dessa sista underbara dagar.
Jag längtar verkligen efter våren, när julen är över kan det inte gå fort nog. Tänk vad underbart med de där första ljumma vårvindarna, snödroppar som tittar upp och små påskliljor i en kruka på verandan.... Längtar....
Kram Linda

House and Garden by Bia sa...

Hej !
Jag är lika förvirrad jag när det gäller vilken dag det är, haha...
Har varit fri från förkylningen i 10 dagar...och nu börjar den om...är så snuvig igen, fy!
Bra att du påminde om tidningen...den ska jag köpa idag :))
Ha en fin dag!
Kram bia

Gunillasljusglimtar sa...

Är förvirrad som du! Vet inte vilken dag det är:) Blir såå glad när du visar en brödnagg som jag har en exakt likadan efter mamma...Den betyder mycket för mej även om den inte används så ofta nu! Ja det är mycket kvar på vintern,får väl hålla oss kvar där fast man börjar längta...hihihi Kraam Gunilla

Huset nummer tio sa...

Även här är förvirringen stor när det kommer till vilken dag det är. Men än så länge har vi några dagar av ledighet kvar och först på måndag drar de vanliga rutinerna igång igen. Lite skönt ska det bli men lite sorgligt också.

Ska bli kul att se vilka förändringar du sätter igång med och nya Jeanne darc living var helt suverän fullspäckad med inspiration.

Önskar dig en härlig eftermiddag
Kram
Annie

Rosa i huset i vitt sa...

Här har det varit tvärtom nästan ...bara ledig julafton och några enstaka dagar..men det gör inget..jag har ju själv valt att jobba så

ha en bra kväll
kram Rosa

No34 sa...

Ett nytt år med nya friska tag... och man väntar nu på våren:)!
Kram Kate

Änglarum sa...

Mjukstart för dig!! Ha en fin helg Petra <3 kram Jessica

Anna sa...

Jag har förstått att det är fler än jag som har problem på alla kommentarer jag fått och det är ju skönt!
Byta webläsare?!:) Jag har ingen aning om hur man gör det. Jag inväntar nog bara stilla morgondagen och att allt då mirakulöst nog är löst!:)
Ja, visst är man förvirrad på dagarna!:) Jag som jobbar hemma för det mesta snurrar till det rejält ibland! Och sambon börjar nytt jobb i slutet av jauari och har varit hemma en härlig mellanperiod. Har bara "varit" och verkligen njutit av det. Då blir det liksom "lördag hela veckan" konstant!:)
Kram Anna

Anonym sa...

Jag har jobbat tre dagar den här veckan, får nog lov att säga ... det var skönt att börja jobba.
Kram Birgitta