onsdag 16 januari 2013

Vinteronsdag...

Sedan jul har vi haft töväder här och jag undrade om vintern gett upp för denna gången men i förra veckan blev det lite kallare igen och nu har vi fått mera snö. Det kommer bli en vintervit onsdag häromkring!


När det blir nytt år eller ny säsong börjar jag alltid fundera på att flytta om och fixa här hemma och skänken i köket är en tacksam plats att placera (alltför) mycket saker på. =) Känner att det är dags för förändring här igen och ville passa på att ta några bilder för att minnas hur det såg ut, om det nu blir så att sakerna flyttas om.


Många av de loppade favoriterna finns kvar men här finns nu också en av de fina backarna som flyttade in hos oss för ett tag sedan och den är bra att samla små saker i. Backen har fått ta hand om några flaskor, lite ljus och annat smått och gott.


Hit har också min trådkorg med flaskor flyttat. Här står alltid senaste numren av JDL, alltid nära till hands =)


Glasburkarna som är fantastiskt bra för förvaring och enligt mig väldigt fina i sig kommer förmodligen få stå kvar på skänken, de är riktiga favoriter.


Ljus kan man aldrig få för mycket av...


Jag har inte haft så mycket blommor här hemma under julen, så nu ser jag verkligen fram emot att få fylla köket med tulpaner (tänk att jag missade att det var tulpanens dag igår..), pärlisar, krokus, scilla och andra små härliga blommor.


Det här är den första som fått flytta in, och jag gissar att det blir många, många fler. Vilken är din favorit bland blommor vid den här tiden på året?

9 kommentarer:

idémakeriet sa...

Ja jag känner igen det där att det alltid finns väl en plats i huset där alldeles för många saker samlas:)
Det var fynd att ställa backen på sidan så att du fick lite plats för små prylar.
Ja det är väl underbart med lite vårblommor i krukor eller en bunt fina tulpaner.
Jag ska till tandläkaren idag så får jag se vad jag bjuda mig själv på när jag har varit duktig:)
Kram Gerda

Hjärtruds Stuga sa...

Ja visst är det lätt att ta fram för mycket saker. Men har man många favoriter så är det svårt att välja. Tulpaner är mina favoriter så här års.

Ha en fin dag

Kram Karin

Marie maräng sa...

Oh, så mycke fint du har!
Backen är ju helt underbar.. du är en lyckanstjej som har en sån ;)

Mina favoriter är tulpaner och pärlhyacinter och gärna vita.

Ha de gott!
Kram Marie

Huset nummer tio sa...

Så många vackra saker. Backen är helt ljuvlig. Här längtas det också till vårblommor men undertiden så passa jag på att köpa sanslöst billiga amaryllis på ICA ;)

Roligt att du vill vara med i min utlottning. Du är det bara att hålla tummarna.
Kram och lycka till
Annie

House and Garden by Bia sa...

Vilka härliga grejer du har...och vilken fin skänk !!
Idag ska vi ut o handla mat för helgen, då tänkte jag också köpa tulpaner, dom gillar jag på våren och pärlhyacinter också ;))
Ha en fin dag!
kram kram

Rosa i huset i vitt sa...

Så mycket fint du visar..och det var ett bra tips jag fick att stoppa ljusstumparna i en glasburk..jag har dom gömda i en låda nu ..blir till att ta fram en glasburk för det har jag ju gott om och fylla den med stumpar
vilken tur att det finns så mycket blogg inspriation

Rosa i huset i vitt sa...

Ha en trevlig helg
kram Rosa

Änglarum sa...

Så mysiga saker du visar,jag gillar speciellt backen..för man kan förvara smått i den!skicker en kram i Januari mörkret!Jessica

Anna sa...

Så jättefint du har det!! Bilder som skulle platsa i tidningen du visar utan minsta tvekan!!
Kram Anna