onsdag 14 december 2011

Hjärtan, hjärtan och mera hjärtan...

I helgen som var tog vi ju en liten tripp till Haga. Hela huvudgatan är fylld av små fina butiker och caféer och fram till jul är gatan också kantad av marknadsstånd, åtminstone under helgerna, om jag förstått rätt.

Naturligtvis blir det då också en hel del besökare och det blir tämligen trångt i de små butikerna, men så mysigt att bara strosa omkring där. Och vi hittade en liten butik som jag tänkte tipsa om idag. På den lilla gatan finns nämligen en hel butik med BARA hjärtan!


Dekoration, tavlor, smycken, kort, massor av olika fina saker finns att se och köpa, men bara hjärtan! Väldigt söt butik som jag gärna besöker fler gånger, dessutom med väldigt trevlig personal. Har ni inte möjlighet att besöka Haga och butiken, har de även en webshop att titta in i, ni hittar den på www.heartstore.se.

Hoppas ni fick chans att se ett luciatåg igår. Jag fick lov att nöja mig med att titta på tv igår, men vackert det också! Tack för att ni tittade in, önskar er en skön onsdag!

6 kommentarer:

vi i villa ville kulla sa...

Men va mysigt att bara strosa omkring och ha en massa butiker att gå in i !!!Tack för tipset!!!
Kramar Lotta

Gardenhouse sa...

Oj så mycket jul mys du bjuder på i inläggen! Underbart...
Vilka fina bords placeringar du har fixat, sånt gillar jag kommer nog att härma dig i det, ok hoppas jag ;)
Sov gott
Kram Sussi

Rapport till Vänfors sa...

Ett sånt härligt hjärtigt inlägg.
Ha en fin kväll.
Kram Annika

Änglarum sa...

Hej! den butiken var vi inne i i slutet på sommaren..mycke fint men ack så dyrt!! men visst är Haga mysigt! ha en fortsatt go kväll! kramiz Jessica

katha´s kortmakeri sa...

Låter som en riktigt mysig butik att besöka. Tack för tipset.
Ha de gott vännen!
Kram
Katha

Kathas kortmakeri sa...

Ville bara önska dig en skön fjärde advent!
Kram Katha