söndag 11 december 2011

Tredje advent..

Haft en härlig dag i Haga idag, har ni möjlighet att åka dit nu innan jul kan jag verkligen rekommendera det. Fantastiskt härlig del av Göteborg med massor av små fina butiker och caféer och nu fram till jul är den lilla huvudgatan också fylld av marknadsstånd med smycken, kläder, ost, korv, munkar och mandlar och massor av annat godis!


Som bonus fick vi ju också chansen att besöka Hantverksmässan idag där det visades en hel del fina pyssel. Ja, nog blev det lite handlat, visar nog några fynd senare i veckan. =)


Idag får ni se bilder på adventsljusstake nummer tre som har fått mina glittriga paket som dekoration och en liten stjärna.


Tack än en gång för alla mysiga kommentarer ni lämnar hos mig, blir så glad för dem! Hoppas ni haft en fin dag denna tredje advent och att ni har en riktigt härlig söndagkväll!

7 kommentarer:

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej Petra! Låter som en fin helg du haft :) Hade oxå gärna tagit en tripp till Haga, men bor man långt ifrån så gör man.. Kram Tilda

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Det lät som ni hade en trevlig tripp:) Mysigt! Fint du har pyntat din ljusstake:)

Kram Susanne

Rapport till Vänfors sa...

Var också där...så himla mycket fint men framför allt mysigt. Ha en fin kväll.
Kram Annika

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Tack goa du!
Jag har en liten "färgdyna" som heter Fluid Chalk inkpad som jag drar längs kanterna. På vissa ställen mer för att det ska bli lite "suddigt"
Vilka gulliga små paket du har på din adventsljusstake!!
Kram och ha en bra vecka!!

Viola sa...

Låter som ni haft en toppenmysig helg, ha nu en bra start på veckan, kram

Angels & Roses sa...

Så söta paket du visar. Bra dekorations tips =). Hantverksmässan? måste vara underbart att strosa där. Tack för dina rara ord. Önskar dig en fin måndag kram

katha´s kortmakeri sa...

Låter som du haft det riktigt bra!
Dina paket är så rara och söta.

Ha de bra.
Kram Katha