lördag 10 december 2011

Laddat för lussefika...

Häromdagen fick jag bakat lite lussekatter, det är ett måste inför julen för mig. Och visst doftar det underbart när man bakar lussekatter? Så här är det nu laddat för lussefika! =) Jag har gärna mycket saffran i, hur gör ni?


Det blev plusglader här efter snöovädret härom kvällen, så det blir inte mycket snö liggande, men lite vitt är det och nu känner man ju verkligen att julen närmar sig! Dags att inhandla de sista klapparna tror jag.. =)

Bor du i närheten av Göteborg och vill göra en liten utflykt? Tror att Hantverksmässan i Haga är något alldeles extra, tydligen är det också julmarknad i Haga till helgen. På Hantverksmässan kommer ni också hitta pyssliga Systrarna Karlsson och deras vackra kreationer. Hantverksmässan är öppen både lördag och söndag!

Tack för att du tittade in, önskar dig en fin lördag!

7 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

Härligt med lussefika! Här har det varit dåligt med bakandet i år... Men jag ska nog baka saffransbullar (som vanliga bullar), några med mandelmassa och några med vanilj. Det är gott!

Ha nu en mysig helg och 3:e advent!

Kram Alexandra

Änglarum sa...

Hej! saffran är gott tycker jag,men en påse brukar gott räcka,i år är den billig! för några år sedan var en påse uppe i ca 30 kr kommer du i håg det? ha en mysig helg ♥ kramiz Jessica

Cecilia sa...

Det ska vara mycket saffran och gärna vit choklad i. Blev lite fikasugen nu så jag ska nog passa på att ta mig lite lördagsfika.
Önskar dig en mysig tredje advent!

Kram Cecilia

Rapport till Vänfors sa...

Ska dit imorgon...om inte Göteborg ligger under vatten då.
Kram Annika

kathas kortmakeri sa...

Ser super gott ut! Tyvärr är jag ingen bra bagare. Men äter gärna!

Ha de gott vännen!
Kram Katha

Anonym sa...

Hej skriver för tredje gången nu,grr,grr funkar ej får fylla i anonymt då.Ser såå gott ut men jag har inte så mycket saffran i:Smaken är som baken delad:)))...Du NILLE heter affären i BORÅS där jag köpte lyktan du tyckte om...Kramis Gunilasljusglimtar

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Halloj! Jag testade ett för mig nytt recept på lussebullar i år, bullar i form med fyllning av smör och socker - supersmarriga. Däremot brukar jag hålla mig till en påse saffran - smålänning som jag är, hihi!
Önskar dig en fin tredje advent.

Kram kram