tisdag 6 december 2011

Nu är det vinter!

Hoppas ni alla haft en härlig andra advent och fått mysa i massor i helgen som var! Vi åkte iväg redan på morgonen till goda vänner för att ha våran inbokade pysseldag, vi var fyra tjejer runt köksbordet i det mysiga köket, där lussekattsdegen redan var klar att bakas ut när vi kom. Karlarna var väl inte riktigt lika imponerade över bakning och papperspyssel, så de hittade på annat istället.. =)

Får erkänna att det inte blev så väldigt mycket pysslat för min del, men ett gäng tags till julklapparna blev det, så de ska jag försöka få att fastna på bild och visa, förhoppningsvis redan imorgon. Jag satt mest och myste och var väldigt fascinerad av de små tjejernas pysslande med färger och former. Tänk om man hade hälften av barns fantasi! =) Min väninna gjorde som vanligt vackra kreationer och de två små tjejerna gjorde så fina tags och kort.


Väl hemma fixades det till ett litet ljusfat då jag hade flyttat om en del och saknade ljusen på vardagsrumsbordet. Några snösprayade kottar, en grankvist och några ljus på en silverbricka gnistrar och glimmar nu på bordet. Silverfat är ju så väldigt tacksamma som ljusfat eftersom de speglar ljuset så fint, och ett och annat fat har jag ju handlat med under loppisturer.. =)


Men nu var det dags att åka till jobbet några timmar igen. Önskar er en härlig tisdag och ta det försiktigt om ni ska ut på vägarna!

6 kommentarer:

kathas kortmakeri sa...

Godmorgon! Låter som ni hade det både kul och mysigt.
Ha en bra dag!
Kram Katha

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Jaa alla pysslar massor jag bara lite,kan inte så mycket...mer än de fina frostiga äpplena jag gjorde i går,hihi Ha det gott på jobbet Kramis Gunilla

Änglarum sa...

Hej Petra! kul med pyssel träffar,ja karlarna de brukar inte gilla sånt ;)vi ska ha en liten pysselkväll nu till helgen med glögg o tilltugg o sen får vi se vad vi gör i pysselväg.. ha en go kväll kramiz Jessica

Annelie sa...

Hej!

Det var verkligen jättemysigt...=)...
Tjejerna har redan velat tända ljus med tändstickorna i sina dekorerade tändsticksaskar...=)
Snart igen hoppas jag!!??

Ha de gott!

Massor av kramisar
Annelie

Vita Falkens Lantliv sa...

Så kul att pyssla, ja barn är fulla med ideer och fantasier:)
Fint med snö på kottarna!

Kram Susanne

Rapport till Vänfors sa...

Låter så himla mysigt...
Kram Annika