tisdag 13 december 2011

Gnistrande placeringskort...

Den här tiden brukar det vara massor av trevliga bjudningar och träffar och visst är dukning något av det roligaste när det är dags? Fick en idé om hur man enkelt och snabbt kan göra gnistrande placeringskort. Jag gissar att många som jag har gamla fina bakformar hemma? Jag använde några av mina, fyllde dem med strösocker för en lite snöig känsla och satte i ett värmeljus. Ett litet pappershjärta fick bli en bricka för namnet och den dekorerades med ett par små stjärnor som sedan också dyker upp här och var på bordet..


Anpassa storleken på namnlappen, och se till att den är ordentligt fastkilad i "snön" så att den inte på något sätt kan falla in i ljuslågan, och lämna aldrig brinnande ljus obevakade!

Idag ska det nog inhandlas några fler julklappar och lite julkort ska ju skickas i år också, och det är ju inte många dagar kvar till julafton!=) Hoppas ni har det mysigt i julstöket och att ni får en fin luciadag!

6 kommentarer:

Helen sa...

Söta dom va =). När ska jag komma? Hihi kram

Änglarum sa...

Godmorgon så här på självaste Lucia.. Vad du har fina ideer, det var ju en jätte Fin/kul bordsplacering.. ha nu en fin dag,kanske får man se någon lucia ;) kramiz Jessica

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa kommer gärna också till dej på bjudning med dessa fina bordsplaceringar,härigt tips!! Ha en fin luciadag Kramis Gunilla

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Vilket fint placeringskort, tack för tipset! Idéer till dukningen kan man aldrig få för många av. =)
Önskar dig en fin kväll.
Kram kram

Anonym sa...

Men åh så smart;) Har aldrig tänkt på att strösocker kan få tjänstgöra som snö. Mycket smart;)

Roligt att du vill vara med i vår utlottning. Två lotter är reserverade till dig så nu är det bara att hålla tummarna

Rapport till Vänfors sa...

Söta:)
Kram Annika