söndag 17 juli 2011

Visst lyckades jag loppa lite små saker även på den här resan.. Ett av loppisfynden får posera i detta inlägg, tillsammans med söta inköp från helgens shoppingtur. I fredags gjordes sista arbetsdagen på några veckor och den efterlängtade semestern är här...

I går blev det en liten utflykt, bland annat till Hemma hos Haglund. Butiken är fylld av fina saker och här hittar man alltid något man vill köpa hem.


Igår inhandlades bland annat ett par vackra tekoppar från Udesen Danmark. De här kopparna ingår i en hel serie med vackra saker från Udesen.


Och ett av loppisfynden jag hittade nyligen passade fantastiskt bra till dessa koppar. Denna lilla silen blev jag helförtjust i, och den loppades för några få kronor. Och roligt att blanda nött och nytt!


Nu ska här bli några riktigt lata dagar och säkerligen fler loppisbesök, under semesterveckorna. Kanhända blir det lite längre mellan inläggen här ett tag... Inte alltid man har tillgång till datorn för att göra inlägg, men som tur är finns det fler sätt att läsa inlägg från andra bloggar, för dem vill jag ju inte missa!

Ha en fin söndag och njut av sommaren!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbara tekoppar, ett besök på hemma hos haglunds verkar vara nödvändigt nu;) Vi bor kanske lite för nära och har kanske blivit lite hemmablinda men nu ska ett besök dit verkligen planeras in.

Önskar även dig en skön söndagskväll

Viola sa...

Kopparna var så fina och här är ju en en som har sildille, har åtskiliga gamla silar hemma, tack för din goa hälsning, fortfarande är det ganska tufft men tiden läker...

Ha en fin vecka, kram