söndag 10 juli 2011

Härliga söndag... Solen skiner och fåglarna kvittrar och det är så gott att bara vara... Idag lite bilder på en av våra clematis som jag var lite orolig för i våras. Var rädd att den inte hade klarat sig över vintern, men visst hade den det! Den växer så det knakar och spaljén som är uppsatt räcker knappt till...


Igår var det prismärkning och uppställning av prylar. Vi har en loppis en bit härifrån där man kan hyra in sig i en hylla eller ett rum och sälja sina saker. Det finns en hel del prylar sparade som vi nu ska försöka sälja i vår lilla hylla.


Någon ekonomisk vinst lär det nog inte bli dock... När man är på plats på loppisen för att ställa upp nya saker måste man ju naturligtvis gå en runda och titta i de andra hyllorna och rummen. Och där hittar man ju nya fina saker att ta med hem... =)


Hur som helst är det så klart väldigt roligt, och det är lika roligt varje gång en nyloppad sak hittar sin egen plats i vårt lilla torp.
Önskar alla som tittar in en fin söndag!

2 kommentarer:

Anette sa...

Halloj
Oj va de växer ,härligt :)
Jag ska öppna min loppis idag jag också hi hi spännande .
Ha en härlig dag o hoppas du får sälja o inte bara köpa hi hi
Kramar Anette

Änglarum sa...

Hej! så kul med loppis,säkert kommer du att hitta något! o som du säger! det brukar inte bli så mycket klirr i kassan! men ack så roligt :) ses snart igen..kramiz Jessica