tisdag 2 december 2014

December...

Tack för vinterrapporterna, roligt att få veta hur det ser ut hos er! Det verkar vara lite frostigt på de flesta håll, men snön verkar lysa med sin frånvaro. Nu är vi ju bara i början av december än så länge, så än finns det förhoppningsvis goda chanser för en vit jul för den som längtar efter den! Även här är det några få minusgrader fortfarande och frostiga morgnar, och även här blev det förstås advent i helgen som var.


Hela helgen har tillbringats tillsammans med goda vänner och som vanligt när man har trevligt går tiden i en rasande fart, men ett ljus hann ju iallafall tändas här på söndagsmorgonen. =)


Den allra första adventsljusstaken tändes i köket och blev den allra enklaste variant. En vanlig adventsljusstake blev dekorerat med hassel- och valnötter. Jag hann inte ens få dit några siffror, men det är ju inte alldeles nödvändigt det heller.. =)


Trots att den blev väldigt enkel, gjorde den sig ändå ganska bra i vårt lilla köksfönster, så där får den nog stå kvar.


Nu är det dags för lite jobb igen och jag hoppas på en dag med härligt solsken, sådär så att det liksom riktigt gnistrar i det frostiga träden. Önskar er alla en riktigt vinterfin dag!

Inga kommentarer: