söndag 14 december 2014

Tredje advent...

Söndag och tredje advent och här ligger fortfarande lite snö kvar utanför fönstret, men den riktiga vintern verkar vänta ett tag till med att dyka upp.

Ljusstaken för tredje advent blev gjord på ett fat i zink som jag tycker mycket om, och med material från naturen. Granris och lite mossa har fått göra ljusen sällskap.


Den här ljusstaken har hamnat i lilla hallen, vid trappen till andra våning.


Här har det varit en riktigt lugn helg. Det har handlats ett par små julklappar och igår kväll blev det lite bakat också. Väldigt skönt att bara få gå och pyssla och plocka under en helg ibland, även om jag verkligen gillar när det händer mycket roliga saker under en helg också. Lagom är bäst, gissar jag. =)


En lugn och skön söndag önskar jag er alla som tittar in!

2 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Goeftermiddag på dig Petra! Såå fin adventsstake du har gjort:) Det sr så fridfullt ut! Här är det lugnt,förkylning på både mig o gubben tyvärr! Ha en fin kväll..Kram Gunilla

House and Garden by Bia sa...

Jaa "saker" från naturen är jättefint tycker jag också...blir mer och mer sån pyntning för mej också, men även lite tomtar, för jag gillar dom ;))...granris, enris, kottar, äpplen och massor av ljus...mer behövs egentligen inte ;)
Kram bia