onsdag 9 juli 2014

Man blir bara så glad...!

Har precis inhandlat ett par nya skor. Inte i svart, vitt, brunt eller beige som jag brukar, utan i riktigt lysande rosaorange färg som väl kallas korall. Och inte vilka skor som helst, utan ett par löparskor. Med det är det förvisso inte sagt att jag kommer ge mig ut i spåret på långa joggingrundor även om jag hoppas att jag lyckas få till en och annan framöver. Tränar gör jag gärna, men då helst på gymmet, så de här skorna kommer nog snarare att användas under promenader då det krävs sköna skor.


Hur som helst, så gillar jag verkligen färgen på de här skorna! Jag har inte ställt in dem i skåpet med de andra skorna ännu, utan de står framme i hallen, och jag blir glad varje gång jag ser dem.. =) Skorna inhandlades till bra pris på Stadium och man kan hitta dem här. Stadium har dessutom sommarrea just nu, så här kan man fynda!

Tack för att ni tittade in hos mig! Ha en fin dag!

6 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åhh så snygga! Inte farligt dyrt heller! Jag är gärna som du vill ha lite färg som sticker ut,mina ärrosa o vita...hm kanske inte så konstigt men hadedetvart för tio år sen hade svart eller vitt bara passat...Lycka till med Kram Gunilla

House and Garden by Bia sa...

Snygg färg...lyser verkligen upp;)
När jag flyttade ut till torpet, så tog jag med mej en stor kasse med träningskläder...och nya skor, hihi...men det har varit så varmt, så man orkar bara inte träna..knappt gå!!...just nu har vi 28 grader i skuggan...ikväll ska jag ta med mej guben på en promenad ( om vi orkar)när det blivit lite svalare..vi går till en väninna som bor här i närheten;))
Kram i värmen

Marie maräng sa...

Förstår att du blir glad när du ser dom.. verkligen en läcker färgklick!

Hoppas dom är sköna också!

Önskar dig en fin fin helg!
Kram Marie

Rosa i huset i vitt sa...

jättefina är dom
ha en fin helg
kram Rosa

Rosa i huset i vitt sa...

jättefina är dom
ha en fin helg
kram Rosa

choicesbyannie sa...

Verkligen fina skor och så fin färg. Bra när motionsskor kan göra en lycklig bara av att tittas på;)
Fin dag till dig
Kram
Annie