torsdag 10 januari 2013

Problemlösning och följeslagare...

Tack för alla härliga kommentarer ni lämnar hos mig, det är så roligt! Ett extra stort tack till Marie med fina bloggen Marie Maräng för tipset om räknaren, och för länken till den! Det var precis en sådan jag letade efter. Den kallas tydligen "Klicker" och används bland annat av grävmaskinister för att räkna antal lass, det hade jag inte en aning om! Här ska beställas en klicker =)

Har fått en fin gåva i form av en vacker klocka från Vintage by Fé med texten "Time is precious". Bra text som påminner om att man bör ta tillvara på tiden och använda den på bästa sätt. Jag har inga nyårslöften, men jag tänker göra ett försök att bli lite bättre på att ta vara på dagen som är. Nu är jag lite för duktig på att längta till något som ligger framför mig.
Som nu, när jul och nyår är över, börjar jag direkt längta efter våren och fundera över vad jag ska göra när den väl kommer. Och det är ju kanske inte så konstigt, men det kan ju vara tre månader kvar till dess och förmodligen kommer det hinna hända en hel del roliga saker innan våren. Jag behöver helt enkelt bli lite bättre på att stanna upp och ta mig tid att reflektera och ta till vara på nuet. Det blir kanske inte så lätt, men jag tänker iallafall göra ett försök =)


Den fina påsen har jag köpt till mig själv i julklapp och har nu blivit en följeslagare som får ta hand om mina smycken då jag är ute och reser. Den är perfekt att ha med sig de dagar då jag åker direkt från jobbet till gymmet och behöver någon som tar hand om mina smycken under tiden jag tränar. Och väl hemma används den som förvaring för de smycken som inte används för tillfället.


Extra roligt är det att den fina påsen är handgjord och därför inte exakt likadan som någon annan. Jag köpte den hos Choices by Annie, där det också finns en massa andra vackra, handgjorda ting.

Men nu är det nog dags för mig att ta mig till jobbet.
Önskar er alla en underbar dag!

10 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Jag bara nickar och känner igen mig. Alltid på väg någonstans i tanken. Jag har heller inga nyårslöften men tänker också försöka vara bättre på att ta vara på dagen idag.
Underbar smyckespåse, den förstår jag att du är glad för.

Ha en fin dag

Kram Karin

Unknown sa...

Åh så vacker klocka och så roligt att påsen får möjlighet att förvara den åt dig. Så roligt att du tycker om den;)

Önskar dig en fantastisk leva i nuet dag.
Kram
Annie

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefin klocka och påsen också ...lagom att ha med sig
ha en bra dag
kram Rosa

Marie maräng sa...

Det var bara kul att kunna hjälpa till ;)

Inte illa att få en sån fin och tänkvärd gåva!

Längtar också till våren.. känns långt borta men det går åt rätt håll iallafall ;)

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Jag försöker också att leva i nuet...men det är svårt ibland;))
Tycker det är spännande att se vad varje dag har att erbjuda ;)))
Hoppas du har det bra!
Nu ska här inhandlas mat!!;)
Kram från bia

Maria sa...

Ja stanna upp...det har jag varit tvungen att lära mig. Och det känns väldigt befriande.
Och så fina och vackra skaker du visar.
Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

Rapport till Vänfors sa...

Det var ingen dålig gåva:)
Ville bara kika in och säga trevlig helg.
Kram Annika

A House With A View sa...

Jättefin klocka och vilken fin påse att ha den i:) Håller fullständigt med, viktigt att vara här och nu, leva i nuet och ta vara på tiden just nu:)))

Stööörsta kraaaaamen aka

MirEll sa...

Jag är precis likadan, längtar efter något som ligger om hörnet. Det får mig att tänka på ett talesätt som är ungefär så här: Ta vara på dagarna som går ty de är livet.

Äppelblom sa...

Jag känner igen mig själv i dina ord.
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!