lördag 8 september 2012

Höstlördag...

Solen tittar fram mellan molnen och det verkar kunna bli en riktigt fin dag! Det märks att det blir kallare på morgonen nu, men vad gör väl det om vi sedan får härliga, soliga dagar? =)


Har turen att ha släktingar som har samma samlargener som jag, och i en hög med metallskrot som var på väg till tippen hittade jag en del av en kamin som jag fick lov att ta med hem. Så glad för den, tack igen! =)


Blev sugen på att höstfixa lite runt huset och köpte hem några blommor. Kaminen fungerar fint som kruka. =)


När hösten kommer gillar jag att ta fram saker och textilier i material som är lite mörkare och "tyngre" och rostig metall är ju ett material som passar väldigt bra in på den beskrivningen. Köpte hem lite ljung som hamnade i en rostig mjölkkanna.


Satte också lite ljung i en korg utanför gästrummet som får välkomna de gäster som ska bo där ikväll, när vi samlas ett gäng för att ha kräftskiva.


Och nu är det nog bäst att sätta igång med förberedelserna för kvällen! =) Hoppas ni får en härlig lördag och tack igen för alla fina kommentarer ni lämnar!

13 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hej söta Petra! Så fint du gör det,har också en rostig mjölkkruka som jag undrar om jag ska måla men tror ej det,snyggt med rosten faktiskt! Mysigt med kräftskiva...det blir en fin dag i dag så ni har nog tur Kram på dej / Gunilla ♥

No34 sa...

Tänk vad läckert det kan vara med en "trasig" kamin!! ja nu är det höst och lusten att ändra om lite hemma brukar ta fart då!! Önskar Dig en härlig lördag, kram Kate

Villa Hvit sa...

Vilka härliga bilder!
Klart vi hoppas på en solig dag ;)
Ha det så fint!
Kramis Anetthe

fia sa...

Så fina planteringar du gör och super fin färg på blomman.
kram.

Änglarum sa...

Hej vännen ♥ så fint du fiffat och den gamla kaminen passade ju bra att ha blommor i! hösten är mysig och man vill ha mustigt o ruffigt blandat och massor av ljus.Trevlig helg.kram Jessica

Maria sa...

Ett sådant fint fynd. Och härligt med lite höstfix. Önskar dig nu en underbar helg.
Kram från Maria

Härliga Livet sa...

Så mycke fint du har gjort.
Idag har vi haft underbart väder men kalla vindar. Nu i kväll så full komligt ösregnar det och blåser som tusan. Så nog är det höst nu.
Ha en skön kväll.
Kram Pernilla

Annes vita rum sa...

En trasig kamin och en rostig mjölkkanna,kan väl inte bli bättre:)
en rolig fin kalaskväll hoppas jag ni har..kram/Anne

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint i den rostiga kaminen....idag skiner solen men blåser kalla vindar

Ha en bra söndag
Kram Rosa

House and Garden by Bia sa...

Vilka fina bilder.O rostiga saker gillar jag också, visst är det kul att hitta/få gamla,rostiga grejer o annat gammalt skräp (skratt)
Ha en fin söndag
Kram

Unknown sa...

Åh så vackert du gör det. Här har inspirationen totalt tappats när det kommer till trädgården, och usch så tråkigt det ser ut vid vår ingång med överblommade sommarblommor och ogräs. Ja ja man kan ju inte ha tid med allt;)

Hoppas ni hade en fantastisk kväll och önskar dig en härlig start på den nya veckan
Kram
ANnie

Marie maräng sa...

Vilken fin kamin! Man blir en aning avis ;)

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Gardenhouse sa...

Så höstmysigt du har!
Kaminen blev ju toppen fin i sitt nya jag :)
Jag skulle också behöva hösta...tack för fina tips ;)
Kram Sussi