tisdag 5 juni 2012

Vinst och shopping...

Igår hade jag en väldig tur! Det var nämligen dragning i Systrarna Karlssons fina utlottning, systrarna drog min lott och jag blev en av de lyckliga vinnarna =) Vinsterna väljs av vinnarna i tur och ordning efter vår placering och jag håller nu tummarna för att min favorit kommer att få pryda vårt hem. =)
Skulle just den vinsten vara tagen redan blir jag lika glad för vad som helst av alla de vackra sakerna som lottades ut i den fina utlottningen. Gillar verkligen systrarnas vackra återbrukspyssel, deras fina idéer och omtanken om människor och miljö.
Den fina bloggen följer jag så klart och kan varmt rekommendera ett besök till bloggen som ni hittar här och till systrarnas secondhand-design och webshop som ni hittar här. De har också ett fantastiskt skafferi där de har samlat massor av pysselidéer och massor av inspiration =)



I väntan på att sommaren ska komma tillbaka har jag spenderat en del tid med att surfa runt bland fina webbutiker och väntar nu med spänning på paket som jag hoppas brevbäraren kommer med inom de närmaste dagarna. Hoppas att jag kan visa mina fynd här om någon dag och att det snart blir väder för sommarklänningar och linnen =)

Dags för mig att åka till jobbet nu, men efter dagen är det helg igen! =) Hur firar ni vår nationaldag? Hur som helst hoppas jag att ni får en fin tisdag och en mysig minihelg!

9 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Grattis till vinsten. Hoppas du får det du tänkt dig.
Vi firar inte 6 juni, men vist vi är lediga. En bonus dag alltid skönt. Vi drar till vagnen i kväll och myser. Hoppas nu solen håller sig framme lääääänge.
Ha en skön ledighet.
Kram Pernilla

No34 sa...

Grattis till vinsten, och vilken härlig räkmacka...mums!!
Vi firar inte nationaldagen på något vis här hemma, men skulle kanske göra en trerätters middag dagen till ära!!! Lite flaggor med dagbarnen ska i alla fall tillverkas idag!!! Kram Kate

katha´s kortmakeri sa...

Grattis till vinsten! Systrarna gör helt underbara saker.
Ha en toppen dag vännen!
Kram Katha

Änglarum sa...

Hej o Grattis! tror bestämt det är du som har tur nuförtiden ;)roligt med paket på posten..håller tummarna för att sommaren snart återvänder!kram Jessica

Anonym sa...

Grattis till vinsten, måste kolla in systrarna Karlssons blogg.

Kram Birgitta

veronicasvita sa...

Godkväll
Ville bara kika in hos dig och tacka för dina söta kommentarer hos mig!!
Jag blir så glad när jag ser att du har lämnat ngr rader!
Stort grattis till ännu en vinst!
Du är nog allt en riktig turgumma ;-)
Ser fram emot att få se resultatet av din shopping!
Kram Veronica

Anonym sa...

SÅ söt du är;) tack för de fina orden. Snart har du ett paket att hämta på posten;)

Här funderar vi på att åka till hofsnäs och ta en nationaldagsfika hela familjen, men vi avvaktar tills imorgon för att se hur vädret är, är det regn och rusk som idag så stannar vi nog bara hemma och kanske firar med en rabarberpaj;)

Ha en skön kväll
Kram

Anna sa...

Grattis!
Ja, visst är de underbart kreativa de båda systrarna!!
Kram Anna

Rosa i huset i vitt sa...

Grattis till vinsten ...javisst gör dom fina och härliga saker.

Kram Rosa