tisdag 26 juni 2012

Busväder och oväntat besök...

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg! Vi har firat midsommar strax utanför Kungälv och hade möjligheten att få sitta i ett inglasat uterum, så att det regnade en del på kvällen gjorde inget. Gissa om min önskedröm om uterum blev ännu starkare nu? =) När vi åkte iväg var jag övertygad om att kunna blogga med mobilen, men det var inte riktigt så lätt som jag trodde, så tyvärr blev det inga inlägg under helgen.

Den här veckan har vi semester och planen är att vi ska tillbringa den med att måla om huset. Vi fick startat i söndags med några fönster innan regnet öste ner och vi fick avbryta. Men när färg och penslar ändå var framme fick jag också målat lite på mitt nya loppisfynd. Ett par målningar till, sedan ska det nog vara klart. =)Igår var det regnigt hela dagen och penslarna fick vila, men idag ska vi kunna göra ett nytt försök och vi hoppas att vädergudarna är med oss under resten av veckan också.

Igår fick vi också oväntat besök. En av grannarna tittade förbi i trädgården, och inte vilken granne som helst heller, utan en av tjurkalvarna som helst borde hålla sig i hagen bredvid tomten... Och det är inga nyfödda kalvar, så små är de inte och inte vågar jag ge mig ut och jaga tillbaka dem. Den här var tack och lov en snäll en och hoppade vackert tillbaka in i hagen när jag - på säkert avstånd - berättade att han inte fick vara på denna sidan staketet. Phu!

Så om det nu blir lite tunt med inläggen under veckan, så vet ni vad jag gör - målar och jagar kalvar! =)

Önskar er alla en fin tisdag och hoppas att solen tittar fram där ni är!

10 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Ja det var ju inte direkt någon besökare man bjuder på kaffe. Hoppas han var nöjd med besöket och håller sig på sin sida. Vore skönt med lite sommarvärme nu så jag hålller tummarna för det så du kan måla.

Ha en fin vecka

Kram Karin

VITT & VINTAGE sa...

Hahaha...luriga kalvar det där!!! Herregud, inte vill man stå öga mot öga med en tjurkalv....Huvvva!
Hoppas vädret är snällt mor er så ni får fortsätta måla.
Ha det jättegott!
Kramisar Anetthe

Anna sa...

Ja, måla är väl inte riktigt så bra en så´n här sommar...Hoppas det bättrar sig...
Tjurhistorien påminner om då jag och sambon hyrde en undervåning på ett hus på en bondgård i ungdomen. En tjur - men fullvuxen - rymde och bonden på gården behövde hjälp av Per att mota tillbaks den. Per fick skräck i blicken och sa "Men de är ju FARLIGA!" Bonden blängde till och sa "Farliga!? De är snälla som kattungar!"
Hmmm...Ja, det var bara att ta upp jakten. Det gick bra:)
Kram Anna

Marie maräng sa...

Vi hade jättefint på midsommarafton men lördag och söndag var det sisådär.

Ursch vad det mullrar här nu himlen är svart på ena sidan och börjar skifta i mörka toner på andra sidan.. så lagomt tills man slutar jobbet så kommer regnet.

Det blir nog att krypa upp i soffan i kväll och tända lite ljus...

Håller tummarna att sol och värme kommer!
Kram Marie

Rosa i huset i vitt sa...

Väntar på värmen...jobbade hela helgen ....Spännande att se vad målar ....

Ha det bra
kram Rosa

Huset nummer 10 sa...

Förmodar att ni liksom vi har haft besök av Mr Åska. Usch och fy vad arg han var denna gång. Hoppas ni har hunnit med en hel del måleri innan det började och att ni hann in innan ni blev blöta.

Önskar dig en härlig kväll
Kram Annie

Änglar & Hjärtan sa...

Trevligt med lite finbesök ;)

Hoppas ni har härliga dagar och att vädret håller sig skapligt så ni kan måla!

kram Alexandra

Änglarum sa...

Hoppas ni får uppehåll när ni är i målartagen! i dag har vi tom haft sol!detta väder.. 3 veckors jobb efter denna sen semester! ha en fin forts på ledigheten!kram Jessica

Anonym sa...

Skicka ut C och jaga!! Kramiz Mamz

BroHagen sa...

Oj, en tjurkalv på besök är inget man har varje dag!
Härligt med uterum! Det skulle inte vi heller tacka nej till.

Ha en fin dag! Kram