måndag 18 juni 2012

En liten utflykt...

Här öser regnet ner, en perfekt ursäkt för att tillbringa kvällen i soffan framför datorn. =) Helgen har rusat förbi i en väldig fart, men vi hade en härlig dag i lördags när vi åkte på en liten utflykt. Vill passa på att tacka för de fina tips jag fått av er om butiker och loppisar, och några hann vi med!
Första stoppet blev på Vinden Secondhand i Alingsås, där det fanns massor av saker till salu i en stor lokal. Fick med mig ett fynd jag blev väldigt glad för därifrån som säkerligen dyker upp här så småningom, när det genomgått en liten förvandling... =)

Nästa stopp blev en bit upp på E20 mot Vårgårda och till Torp Kringeläng. Torp Kringeläng är ett café och loppis och här stannade vi för att fika.


Vi hade riktigt tur med vädret under dagen så vi kunde sitta ute. Kaffet serverades i fina koppar och fikabrödet var hembakat.


Hade också hoppats på ett besök hos "grannen", butiken Hemkänsla. Tyvärr var det stängt i lördags, så vi får göra ett nytt försök nästa gång vi åker åt Vårgårdahållet. På vägen tillbaka mot Alingsås fanns ytterligare en loppis där vi inte hann stanna, men som får skrivas upp på listan för nästa utflykt. =)

Vi kunde naturligtvis inte missa ett besök på Balders Hage, det är ett måste om man är i Alingsås. Och likadant är det med fina butiken Systrarnas Hus, som man inte heller vill missa. =)Och i fina Alingsås finns ännu fler butiker att besöka, men det får bli nästa gång. Till Alingsås hoppas jag att vi åker snart igen!

2 kommentarer:

No34 sa...

Lät underbart härligt med alla besök och go-fika:) Önskar dig en skön midsommarvecka, kram Kate.

Vita Falkens Lantliv sa...

Låter som en härlig tripp. Alingsås är ju en sån mysig stad.

Kram Susanne