måndag 4 juni 2012

Att skämma bort sig själv...

Njöt verkligen av kvällen igår när jag bara satt i soffan och tittade runt på alla fina bloggar. Hann inte runt riktigt överallt ändå, det finns så många fina bloggar att besöka, men mycket härlig läsning blev det! Det märks att alla saknar det härliga vädret vi blev bortskämda med nyligen, vi vill verkligen ha sommaren tillbaka!

Fram tills dess får man hitta andra sätt att skämma bort sig själv på, eller hur? =) Lite extra vardagslyx tycker jag är helt på sin plats nu! Som att få tillbringa flera timmar på kvällen i soffan och tända i kaminen (trodde nog inte att vi skulle elda i juni), eller att läsa en härlig favorittidning. Nya numret av min favorit, Jeanne dÁrc Living, ska snart hämtas från butiken, mysigt! Eller fixa något lite extra gott att äta till kvällen...

Det här är en av mina favoriter, räksmörgås.. Ägg, räkor, tomat, dill, och en liten klick majonnäs på nyrostat, lite grovare bröd. Snabbt fixat, och supergott! Och just den här veckan finns det ju utrymme för lite extra vardagslyx då det är nationaldag och ledigt mitt i veckan för många av oss =) Och då kommer säkert solen och värmen tillbaka också, tror ni inte? =)

5 kommentarer:

kathas kortmakeri sa...

Hejsan vännen!
Ja helt rätt att skämma bort sig själv och njuta!!!
Här är livet mycket just nu konfimation i lördags med 25 matgäster och igår ringde akuten om att lilla pappa är sjuk så nu är det bara att åka dit igen efter några timmars sömn.
Ha de gott!
Kram Katha

Rosa i huset i vitt sa...

Man ska skämma bort sig själv ibland
Kul att du vill vara med i min utlottning

Kram Rosa

Anonym sa...

Mmmmums så gott det såg ut med räksmörgås. Klart man måste unna sig ibland.

Stort grattis säger vi också till dig då du är vinnare nummer 3 i vår utlottning. Kolla in på sidan för att se hur du gör för att välja/få din vinst;)

KRamar

Gunillasljusglimtar sa...

Underbart med räkmacka! Har tänt en brasa nu och bara njuter bland goa bloggar o en kopp kaffe...Kramis på dej ♥ Gunilla

Gardenhouse sa...

Ja fram för mera vardagslyx!
Det gäller att hitta det lyxiga vädret till trots...
Skönt med en kortare vecka, trots jobb tors och fre.
Kram Sussi