onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen...

Så härligt lyxigt med en ledig dag mitt i veckan! Nu är väl tanken att man ska fira denna dag, men även om firandet har ökat med åren tror jag att vi har en hel del att lära till exempel av vårt grannland Norge. Ingen har väl missat vilken deras nationaldag är och visst är de riktigt duktiga på att fira!
Jag är tyvärr inte heller den som bidrar så mycket till vårt firande, men dagen till ära plockades det iallafall in en bukett i blått och gult... =)Och de här blommorna i blått och gult är faktiskt de enda som hittills tittat fram i trädgården, men näva, iris och mina favoriterna aklejorna verkar vara på god väg. Fördelen med det lite kallare vädret är att vi förhoppningsvis får njuta av blomningen under en lite längre tid när blommorna väl tittar fram.. =)

Lite mulet men inte så kallt idag så vi har passat på att tvätta huset inför kommande målning. Inget speciellt spännande jobb, men ändå härligt att få pyssla utomhus och förhoppningen är ju att lilla torpet blir finare så småningom. Till kvällen får det nog bli lite fika med paj, här finns nu gott om rabarber så det är bäst att ta tillvara på dem.

Tack igen för alla mysiga rader, så roligt att ni lämnar tassavtryck här hos mig!
Stor kram till er alla som tittar in!

5 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Så fina blommor. Ja inte blir det nåt specielt firande, har sett några flaggstänger o lite firande på tv. Visst är det skönt att få lite extra ledigt, såå skönt. Ha en fortsatt fin vecka. Kram Mimmi

No34 sa...

Så fin bukett i blått och gult du plockat!! Inte dumt med en svensk somrig rabarberpaj, nationaldagen till ära!! Kram Kate

idémakeriet sa...

Aha så ni ska också måla huset.
Min man har också tvättat huset förra helgen, vi får se när tiden räcker till att sätta igång.
Först är det semester sedan får vi kavla upp armen.
Hoppas du har haft en mysig ledig dag.
Natti natti
Kram Gerda

Anonym sa...

Här firade vi vår nationaldag med fika i massor, sen blev det trädgårdsröj och källaren fick sig en tur med damsugaren. SÅ här har firandet varit ganska långt ifrån Norges firande;)

Önskar dig en härlig dag
KRam

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Kikar in för att önska dej en fin helg! Kram