lördag 9 juni 2012

Härlig färgklick...

Skön ledig lördag idag! Solen tittar fram och jag hoppas att vi får en fin dag! Det regnade ordentligt igår, så nu hoppas jag att molnen är tömda för den här gången. När det är sämre väder ute får man passa på att göra om inomhus istället och saker flyttas hit och dit och ibland tillbaka igen. =)
Har börjat pyssla lite i köket och det ger liksom ringar på vattnet och så småningom kommer det flyttas om även i vardagsrummet, och bland annat i det här lilla hörnet. I vardagsrummet ska också golvet slipas och fixas till så småningom och vi funderar på om vi ska behålla det naturligt eller om det ska mjölkas och få en vitare ton.



Vi fick häromdagen trevligt fikabesök av I och L som hade med sig sötaste blomman till oss.



Jag hoppas den ska trivas bra där så att vi får ha kvar den riktigt länge. Kanske trivs den bra ute också men än så länge får den stå här på lilla bordet och vara en härlig färgklick i vårt vardagsrum =)

Vad har ni för trevliga planer för helgen? Här planeras en mysig helg utan varken borden eller måsten. =) Vi ska umgås med goda vänner och kanske blir det någon utflykt eller lite pyssel.
Önskar er alla som tittar in en riktigt skön helg!

16 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hej goa du!...så fiin blomma du fick..ja jag går av mitt näst sista dygn innan sem:)...så det blir till att åka till stugan eller permanentboendet som det heter om en vecka!...ska fixa ihop lite dukar till dej när det lugnat ner sig lite...kram o trevlig dag/ Gunilla

Villa Hvit sa...

Här fick vi regn idag efter en fin dag igår... Blir inne-plock och lördagsgodis ;)
Vad fint du har på bordet...och runt omkring det!!
Hoppas ni får en riktigt mysig och go helg!
Kramar Anetthe

Härliga Livet sa...

Igår hade vi fint väder och inatt har det regnat som himlen va öppen. Så fint du har det. Mysigt att små greja lite. Här blir det mys i vagnen. Kanske en tur till Ikea för lite inköp till nya vagnen=)
Ha nu en skön helg.
Kram Pernilla

Änglarum sa...

Hej! en blomma förgyller verkligen tillvaron!därför bär jag hem massor ;=) Vi har torg här på Lördagar så i dag blev det mera blommor (gubben han bara skakar på huvudet... ha en fin helg!kram Jessica

lotta sa...

Verkligen söt blomma! Här har vi firat en 15-åring och haft en studentfest också! Mycket främmande men roligt! kram LOTTA

Rosa i huset i vitt sa...

Fin blomma ...lite loppis besök och plantering blir det här

Kram Rosa

Sommerhuset i bakken sa...

Flotte bilder og nydelige blomster ;-)

Denne helgen har vi ingen planer - bortsett fra å kanskje rydde og vaske litt inne. Skulle gjerne vært ute i hagen, men her øs pøs regner det.

Ha en super kveld!

Anna sa...

Gör som vi!
Vi slipade och målade på vit lasyr. Ovanpå denna lackade vi med supermatt lack. Det ser ut som ett gammaldags "skurgolv", men har lackens egenskaper vad det gäller skötsel! Ådringen syns igenom, men det är ljust och lätt och det är verkligen skitsnyggt!!
Kram Anna

veronicasvita sa...

Hej söta du!
Du har det så fint!!
Visst är det härligt med en färklick här och var i våra vita hem :-)
jättesöt blomma!
Stor kram Veronica

Anonym sa...

Så fint du har det... den här helgen skall det bli lite hemmapyssel, härligt att bara strosa omkring.

Kram Birgitta

Anonym sa...

Ljuvliga blommor, gillar den lila färgen.

Önskar dig en härlig avslutning på veckan och en fantastisk start på den nya
Kram

katha´s kortmakeri sa...

Ett besök i sommar staden Gränna har det blivit.
Å pyssel så klart,nya kort.
Ha de gott!
Kram Katha

Hjärtruds Stuga sa...

Det var en fin blomma du fått. Jag tittar ofta på den sorten(kommer inte ihåg vad den heter) i affären men jag vet att jag bara tar död på dem så de får stå kvar.

Ha det gott

Kram Karin

Marie maräng sa...

Hej!
Så fint du har det lägger till mig som följare så jag inte tappar bort dig ;)

Ha de gott!
Kram Marie

No34 sa...

Så fint du har det i ditt torp..! Vill oxå måla om vardagsrumsgolvet, men det är ju ett skapligt stort projekt... Vad gör man av alla möblerna där inne under tiden...?!! Kram Kate

Gardenhouse sa...

En så fin och söt vrå i ditt hem!
Den lila lilla blomman var ju för söt till det vita och ljusa.
Ha en fin vecka!
Kram Sussi