lördag 10 mars 2012

Lördag...

Tittar in för att önska er en mysig lördagkväll med bilder på en hortensia som nyligen inhandlats. Har länge tittat på dessa vackra blommor och nu står det en vit i vårt vardagsrum. Varje kvist är ett litet konstverk, tycker jag..


Här har snön smält bort igen och det har varit en underbart solig dag, vårkänslorna är tillbaka =)


Ikväll blir det mellomys med goda vänner. Har upptäckt att jag gillar ganska många av de låtar som tävlar och jag tror det blir en spännande final. Vem tror ni tar hem segern? =)

10 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vad fin Hortensia är måste jag säga..Ja vi ska nog kolla lite jag o gubben men har ej följt det.Tror att Torsten ligger bra till,sen om det är bra eller ej ska inte jag svara på :))) Kramis på dej / Gunilla

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så vackert. Hortensia är en väldigt vacker blomma. Ja du vem vinner. Har inte följt deltävlingarna så jag är ganska 0'ad vad gäller alla låtar. Men vi tittar nog i kväll i alla fall. Det hör till liksom. Ha en go helg från Maria

idémakeriet sa...

De där vita hortensia blommor är underbara, jag stor älskar de. Man får passa de med vattningen men gör man det ordentligt får man en underbar vän för en bra stund.
Ha en mysig kväll.
Kram gerda

Karin - BroHagen sa...

Jätte fin hortensia! Loreen vann, precis som jag trodde och ville!

Anonym sa...

Vilka ljuvliga blommor, visst är de som konstverk;) härlig vinhållare ni hittat med bra med en sådan sambo;)

Önskar dig en härlig söndag och visst vann rätt låt;)

katha´s kortmakeri sa...

Tänk en precis lika vacker hortensia står här precis brevid mig jag gillar dessa blommor skarpt.
Å rätt låt vann!
Kram Katha

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej vännen! Hortensior är verkligen jättevackra men har inte vågat köpa hem någon, har fått för mig att de är svåra. Fick sedan höra från min lilla mamma att de är ganska tacksamma, visar när de är törstiga och hämtar sig fort.
Min favorit Loreen vann, klart bäst enligt mig!

Kram kram

Mormors gård sa...

Hej!
Vilka härliga bilder! Jag har länge gått och tittat längtansfullt på vit hortensia, men inte köpt hem någon... kanske det kunde vara blomman inför nästa helg ;)
Ha en finfin söndag!
Kramar, Jessica

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken underbar blomma! Så ståtlig och vacker.

Loreen vann och jag blev så glad för det:) Men visst var det många bra låtar i år:)


Kram Susanne

Anna sa...

Ja, så fina de är hortensior! Kommer ihåg att jag såg en bild en gång där någon gjort en hel häck av rosa, ljuslila och ljusblå hortensior. Kanske 20 meter lång och hur frodig som helst!! Den bilden är fastnaglad i mitt huvud för det var helt förtrollande!
Kram Anna