tisdag 20 mars 2012

Här bor vi...

För ett tag sedan vann jag en utlottning hos Anette med härliga bloggen Vita Rosor där vinsten var en emaljskylt med en siffra. Och nu har vår trea landat hemma hos oss. Tack igen, Anette, är så glad för min vinst! =)


Än så länge får den stå i köket och vara fin, här väntar vi på att det ska bli lite torrare och varmare så att vi kan påbörja projekt måla om huset. Snickarna var här i vintras och bytte panel och nu ska lilla torpet målas. Ser fram emot att kunna hänga upp den lilla skylten när målningen är klar.


Det finns så mycket fina namnskyltar och nummerskyltar att dekorera huset med, och det är Ramsign som har tillverkat vår skylt. Titta in på deras websida, där finns härliga inspirationsbilder. Ramsign finns också på Facebook.

För den som är i närheten av Borås till helgen kan jag också tipsa om Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga. Såg att flera av mina favoritbutiker runt om stan kommer att vara utställare på mässan. Kika in på Hem & Trädgård för information om utställare och öppettider.

Men ännu är det några dagar kvar till helgen, så det får bli en liten tur till jobbet idag också. =) Verkar som om det är lite lugnare här idag än igår. Som det blåste hos oss..

Hoppas det är lugnare hos er och att ni får njuta av vårsol och värme!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken vacker skylt. Kommer bog passa perfekt på torpet. Ja usch och fy för vädret idag inte bara blåst utan regn med;( tur de finns te, tidningar och choklad för de kan behövas en dag som denna.

Ha en härlig dag vädret till trots

Annes vita rum sa...

Ny bloggerska som lämnar ett litet avtryck;)
En så jättefin skylt! Grattis! Ha en bra dag/Anne

No34 sa...

Jättefin skylt, och kudden i förra inlägget var väl ljuvlig!! Kram Kate

idémakeriet sa...

Skylten är ju super, jätte fin.
Ja vi väntar också på att det blir varmare då ska vi också ta tag i penseln för att måla huset.
Ha en härlig dag,
Kram Gerda

Anette sa...

Hejsan vännen
Så fin din skylt är den kommer att passa fint på huset sen ;)
Ha en fin kväll.
Kram Anette

kathas kortmakeri sa...

Så fin den lilla skylten är kommer att pryda sin plats var den än hamnar.
Ha en fin kväll.
Kram Katha

Gardenhouse sa...

Grattis till fina vinsten! Jasså ni ska också måla huset, det är vi med inne på att göra. Eller jag...för det brukar bara vara jag som målar då det kommer till att hinken öpnnas ;)
Kram Sussi

Rapport till Vänfors sa...

Grattis till vinsten:) Målade vårt hus förra sommaren...känns riktigt bra att ha det gjort. Men visst är det härligt när det är nymålat.
Kram Annika

Anonym sa...

Grattis till vinsten, gillar dessa emaljerade skyltar.

Kram Birgitta

Cecilia sa...

Så fin nummerskylt! Skulle vilja byta ut våra skylt till en emaljskylt. Lycka till med målandet i sommar. Målade om huset för ett par år sedan, det tog längre tid än vi trodde...

Ha en skön eftermiddag i solen!
Kram Cecilia.