fredag 9 mars 2012

Annorlunda pryl...

Härliga fredagen är tillbaka med en ny underbar helg! Idag tänkte jag visa ett litet loppisfynd som inhandlades under ett loppisbesök förra helgen. Jag har turen att ha en karl som står ut med att följa med runt på diverse olika loppisar och marknader som jag vill besöka =) Han har också förmågan att hitta lite annorlunda saker som jag ofta missar.

Den här roliga prylen visade han mig förra helgen, och den har nu fått ta plats hemma i vårt kök.


Vissa fredagar är man ju ganska så trött efter en lång arbetsvecka, så när det är dags för fredagsmys och ett glas rött, kanske man behöver lite hjälp på traven med serveringen...


Det här "flaskstället" av trä håller flaskan på plats och med hjälp av en skruv och kugghjul kan man tippa flaskan och servera..


Snön är kvar här ännu men trots att vi bor ganska långt ut på landet är det alltid skottat och fint på vägen in till stan. Otroligt tacksam för att det finns så duktiga människor som kliver upp väldigt tidigt på morgonen för att se till att vägen är fin åt oss andra som ska ge oss ut, vilket fantastiskt arbete de gör! En extra hälsning till alla dem idag och ett stort tack! =)

Tack också till er som lämnar så fina rader hos mig och delar med er av era tankar! Det uppskattas verkligen och självklart är jag lite nyfiken på vilka ni är som tassar in här hos mig i mitt lilla hörn av blogglandet. =)
Har just nu lite problem med både dator och med gränssnittet i mobilen och det gör det lite knepigt att kommentera, men läser era bloggar gör jag och snart ska det väl ordna upp sig hoppas jag!

Önskar er en fin helg med massor av mys!

7 kommentarer:

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Vilket annorlunda & bra fynd ni hittat :) roligt att mannen i ditt liv följer med på loppisrundorna! Men det gör min sambo oxå... ibland ;) det är nästan alltid bra att ha med honom, fast ibland blir han för mycket bromskloss till att handla det man hittar... Men ibland är ju det oxå bra :) Ha en skön helg, här ska det arbetas.. Kram!

Gunillasljusglimtar sa...

Åh du gumman tack för morrontitten hos mej! Vilken härlig manick! Tur du har gubben då...Min vill helst slippa men nekar gör han väl inte heller:))) Ha en fin helg ♥ Gunilla

Änglarum sa...

Ja det var en makalös manick hi hi.. har jag aldrig sett! önskar dig en fin helg!kram jessica

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Vilken grej! En sån har jag nog aldrig sett, men cool var den:)

Ha en skön helg!

Kram Susanne

Anonym sa...

Vilken kul grej, den klarar man sig inte utan... hihi

Kram Birgitta

katha´s kortmakeri sa...

Vilken kul liten grej! Härligt med en sådan man!
En kram till dig KVINNA på vår dag!
Kram Katha

Angels & Roses sa...

Hej Petra! Tack sötaste du för dom fina orden om kom ihåg tavlan. Vad kul att du gillar den. Idag ska det göras just såna. Har redan sålt några stycken =). En till sån tavla kommer fast det blir en magnet tavla det. Så fin ställ du visar. Fin present idé för någon karl som fyller eller så. Ha en fin lördag kram♥