torsdag 22 mars 2012

En vår i ljusa färger...

Nu har det varit ett par dagar då tiden bara sprungit fram igen, men så är det ju i bland. Så idag blir det ett sent inlägg, med ett litet tips...

Min garderob har under vinterhalvåret bestått av olika nyanser grått och svart, och nu är jag så väldigt sugen på att få handla nytt i lite ljusare toner! Jag såg vackra smycken hos Agneta och Signerat AJ, och valet föll på ett långt, vitt halsband i mocca.


Ett härligt halsband med en tofs....


...och i halsbandet hänger också en underbart vacker pärla...


Är så glad för mitt nya halsband! Tyvärr gör mina bilder inte alls det här halsbandet rättvisa, så titta gärna in hos Signerat AJ för att få se bättre bilder och massor av andra fina smycken.


Och imorgon är det redan fredag och en ny härlig helg närmar sig. Vad har ni för planer till helgen? Här kan det nog tänkas bli lite pysslande och städande i trädgården. Och så ska väl klockan flyttas också? Ett steg närmare sommaren, men först njuta av härlig vår!

5 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Super snyggt halsband. Hon gör mycket fina smycken. Jag ska beställa av henne med en dag och tänkt göra det länge nu;)

Kram Susanne

Annes vita rum sa...

Jättesnyggt! / kram Anne

Annes vita rum sa...

Jättesnyggt! Kram anne

unikaupunktse sa...

Jätte fint

Anna sa...

Hon gör så fina saker Agneta!

Planer i helgen är Barnfyndmarknad imorgon och "Strövare" på söndag. Det är minsta flickan som träffar sina gamla dagis-kompisar i skogen på olika uppdrag. Denna gång ska vi bygga hinderbana.
Hoppas på fint väder och någon joggingtur också!
Kram Anna