söndag 18 mars 2012

Hur firar ni?

Hur är det hos er, brukar ni fira namnsdagar? Hos oss är det inte något som firas stort, men visst är det roligt att kunna skicka iväg en liten hälsning eller en liten överraskning till vännen som har namnsdag. Men jag måste erkänna att jag är ganska dålig på att komma ihåg att titta efter vem som har namnsdag.

Visst är det roligast att pyssla med händerna och tillverka små saker, men jag tycker också att det är roligt att skapa med hjälp av datorn. Jag har därför trixat till en liten gadget som visar vem som har namnsdag idag och imorgon, som jag har lagt här till höger på bloggen.


Så nu får minnet lite hjälp. Här på bloggen tittar jag ju in varje dag för att hitta vidare till alla favoritbloggar och för att läsa era härliga kommentarer, och nu kan jag och ni som tittar in se vem som har namnsdag just idag. Grattis till Edmund och Edvard som har namnsdag idag! =)

Gårdagens loppis kom jag tomhänt hem ifrån, så det får bli ett nytt försök en annan dag. Det börjar också bli en vana att titta in hos blomsterhandlarn på söndagar, och det kan nog bli en liten tur dit idag också, det vore roligt med lite färg utanför dörren.

Vårkramar från mig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Samma här har svårt för att komma ihåg namnsdagar, en bra idé med en liten komihåg på sidan.

Kram Birgitta

Anna sa...

Det kändes HUR konstigt som helst med korsordet!:)Jag har klurat ut orden.
Tack för din kommentar, ängel 1 leder stort nu...
Kram Anna

Gunillasljusglimtar sa...

Huvvet på spiken här,jag är en namnsdagsmänniska som oftast håller reda på en del namn som nära o kära har,jättebra gadget..Hur fixar man den vännen? Eller du kanske inte vill att man ska härmas...jag kan sån't dåligt på datorn!
Jasså inget loppisfynd,det blir la nästa gång då.hihihi..Kramis / Gunilla

Vita Falkens Lantliv sa...

Här firas inte namnsdagen, men kommer man ihåg dagen så kanske man äter något gott;)

Kram Susanne