tisdag 29 november 2011

Söta hyacinter...

I lördags var jag iväg på loppis och hade lovat mig själv att inte handla en massa saker. Efter alla härliga loppisbesök har vi på tok för mycket saker, så nu måste jag lova mig själv att göra mig av med ett par saker om jag köper hem en ny.. Men en vän hade med sig massor av de sötaste soppskålar, dem kunde jag ju inte låta bli, så två stycken av dem fick följa med hem. Sitter och klurar på vilka fyra saker som nu måste ut..det här blir inte lätt... Kanske finns det lite plats över i förrådet ändå.. =)


I soppskålarna placerades iallafall ett par hyacinter och de blev en finfin dekoration på vardagsrumsbordet. De är ju så söta och doftar så gott! Det kommer nog skymta en och annan hyacint här på bloggen under vintermånaderna, de är verkligen en favorit.

Nu får det bli en tur runt på bloggarna igen, bland alla underbara, inspirerade inlägg med pynt och pyssel! Tack för att ni tittade in hos mig!

12 kommentarer:

kathas kortmakeri sa...

Ja du vännen det är lätt att handla nytt men nästan omöjligt att göra sig av med saker.Tänk man kan ju behöva dem någon gång!! Tror man iallafall...
Söta skålar med hya å mossa enkelt är vackert.
Ha en bra dag!
Kram Katha

Susanne sa...

Doften av hyacint är ju underbar:) Klart du inte kunde motstå dom söta skålarna;) Men jag förstår att det blir svårt att ta bort något annat. Jag har samma problem, lätt att förälska mig i allt hihi.

Kram Susanne/ Vita Falkens Lantliv

Gunillasljusglimtar sa...

Hahahatror vi är några till här i blogglandia som har detta problemet! Dessa soppskålar köpte jag fyra stycken i Ullared.Visst är dom ursöta!! Ha en fin dag Kramis Gunilla

Anonym sa...

Åh vilka härliga soppskålar;) förstår att dessa inte kunde motstås. Även här är hyacinter en favorit och då helst den vita sorten. Tyvärr har tre redan blommat över efter bara en vecka så nu blir det till att införskaffa flera;)

Roligt att du ville vara med i vår utlottning;) två lotter är reserverade till dig

Önskar dig en härlig fortsatt vecka

Rapport till Vänfors sa...

Vet precis hur det är, drunknar snart i alla mina fynd:) Men det är så himla kul...och man kan ju ha en egen loppis till slut.
Kram Annika

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Jag känner igen mig i det det med att handla på loppis & inte göra sig av med något, bara handla :) Jag förstår att du inte kunde motstå de söta soppskålarna, hittade själv en sådan för ett tag sedan som fick följa med hem ;)
Hyacinter är min favoritblomma, den doftar bara så ljuvligt.. Kram & God natt

Gunillasljusglimtar sa...

Hej på dej! vill bara önska dej en mysig fortsättning på denna dag ♥ Kramis Gunilla

Änglarum sa...

Hej Petra! ja du jag resonerade som dig en sak in minst två ut! kan säga det höll inte länge ;)) fina små skålar ♥ ha en fin forts på veckan..kramiz Jessica

Anonym sa...

Åh vad roligt om du kommer och hälsar på oss;) Alltid trevligt med ett känt ansikte (ja för denna gången ska det klicka direkt;) Påsarna kommer att få följa med till Haga;)

Åh nu är vi så spända, ska bli så roligt och vi har precis fått en ritning på hur lokalen ser ut och det verkar som om vårt bord är riktigt riktigt stort så nu måste här pysslas och en extra växel läggas in så att vi har tillräckligt många saker att lägga fram;)

Önskar nu dig en helt underbart ljuvlig dag och tack för dina alltid så söta kommentarer

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej.. Vad roligt att du vill vara med i min utlottning :) Jag håller 3 lotter till dej!
Kram Tilda

Gardenhouse sa...

Vad jag håller med dig om Hyacinter, en underbar blomma!
Önskar en fin helg,
Kram Sussi

Nyanser av vitt sa...

Så fint du har gjort. Ha en fin helg
Kram Agneta