måndag 14 november 2011

I pysseltagen...

Hoppas ni haft en härlig helg, här har som ni förstår varit fullt upp med aktiviteter, vi har träffat många av våra goda vänner och det har även blivit lite tid till pysslande. Har letat som en tok i butikerna efter nya numret av Jeanne d'arc Living som skulle komma ut i fredags, men utan lycka.. Men, men..den som väntar på något gott.. Får se fram emot en dag i veckan att få njuta av denna härliga tidning istället, och bli inspirerad av vackra bilder och säkerligen få en massa fina pysselidéer.

I väntan på julstämningen fick det bli lite annat pyssel istället. Jag hade turen att hitta en del pysselmaterial på Stallqvarn när vi var där. Hittade härliga gamla notpapper som fick följa med hem. Undrar bara varför jag inte köpte mer av den varan, men det var väl förmodligen i förhoppning om att snart få åka tillbaka till den härliga butiken..

Inser att jag kommer ha riktigt roligt med det här materialet och i helgen blev det testat när några av mina tvålar fick nya kläder.


Ni som tittat in tidigare vet att jag fått lite dille på tvålar. Roligt att göra dessa små paket och det doftar så gott när de får ligga framme.
Hade också turen att få tag på ett riktigt fint notblad, som inte kommer nyttjas till pysselmaterial..


Det här tyckte jag var så fint att det genast fick en liten ram att sitta i. Inser att jag nog behöver skaffa mig en kraftigare ram för att jag ska bli nöjd med min nya tavla, så det blir till att hålla utkik på loppisarna.


Hoppas på ännu en härlig novembervecka med gott om sol till oss allihop! Nu ska jag titta runt lite i blogglandia och se vad för roligt som hänt under helgen som varit. Må så gott!

6 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va du pysslar o gör såå fina saker! Jag gör inget tycker jag,bara stickar mössor:) Ha en riktigt fin dag kramis Gunilla

Systrarna Karlsson sa...

Åh vilka små söta paket och helt i återbrukningens tecken också;) det gillar vi...

Önskar dig en härlig kväll

Anonym sa...

Så fina! Du är så pysslig! Kram Mamz

Viola sa...

Det gjorde du rätt i att rama in detta gamla och vackra notpapper :) här har det varit kundinvasion i helgen så idag blev det en välbehövlig vilodag, ha en bra vecka, kram

Änglarum sa...

Hej vännen! så kul med pyssel o fint ser det ut :) här blir det inte så mycke gjort! men har varit o plockat en kasse med mossa,tänkte göra en krans kanske..kramiz Jessica

Anna sa...

Ja, oj så kul man kan ha med gamla notblad m.m! Så fint du gjort! Själv håller jag på att slakta en gammal bibel...:) Klär in ramar med det, men det kanske var liiite mer jobb än jag tänkt mig från början!:)
Kram Anna