fredag 11 november 2011

Helg i sikte...

Nu har jag bestämt startat upp lite för många små projekt, vilket har gjort att det inte blivit så mycket tid kvar till att sitta vid datorn... Veckan har rusat iväg i en rasande fart och plötsligt närmar sig helgen igen, vilket ju förstås är riktigt härligt! Nu ska jag bara försöka se till att bli klar med en sak i taget.. Gissar att det är en rolig men hektisk period för de allra flesta, av någon anledning är November en månad med väldigt mycket aktiviteter, mycket som ska fixas, anordnas och så klart pysslas!


Har haft ett väldigt pysselsug, men har i känslan varit någonstans mellan höst och jul och därför inte riktigt fått upp farten i pysslandet, känner ni igen er? Jag gissar att nya numret av Jeanne dÁrc Living som kommer ut idag, kommer att förflytta mig rakt in i julmyset och ge mig massor av fina pysselidéer! Ser också runt om på bloggarna att det börjar smyga sig in lite jul, härligt! Många ska också sälja sina fina saker på julmarknader vilket så klart gör att julpysslet kommer igång ganska tidigt. Njuter av att bli inspirerad av alla vackra inlägg..

Tack snälla för alla era kommentarer, jag blir så glad för dem! Dags att smita iväg till jobbet några timmar, innan det är dags för fredagsmys.. Önskar er alla en fantastisk helg!

8 kommentarer:

I MIN VITA VÄRLD sa...

Hallå!

Tittar in i denna tidiga morgontimme och passar på att önska dig en riktigt härlig helg!

Ha det gott!

Kram Anetthe

Anna sa...

Det där med att starta igång lite för många projekt på samma gång känner jag igen...:)
Tack för dina butikstips förresten!
Ha en fin helg!
Kram Anna

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja att starta projekt känner jag igen. Och en massa i huvudet också...snacka om bollar i luften, man kan bli matt för mindre. Simma lugnt nu och ha det gott. Kram Maria

Änglarum sa...

Hej! Just nu känns det som Julen ligger i startgroparna o man inväntar lite tiden,för man kan ju inte Jul pynta för mycke innan :)) jag låg o tänkte i går kväll att jag skulle försöka mig på att göra Julstrutar i papp med spets o dekoration,det återstår att se..trevlig helg kramiz Jessica

Änglar & Hjärtan sa...

Jag älskar den här tiden på året och jag har alltid så mkt pysselidéer... Jag köper ganska mkt material till olika projekt och jag hinner bara göra hälften. Och året efter blir jag alltid lika glad när jag hittar material från året innan... hihi... pysselskadad som man är!

Ha en trevlig helg!
Kram Alexandra

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Kikar in & önskar dej en fin helg!
Kram Tilda

Anonym sa...

Visst är det härligt med allt julpyssel;) Ska bli kul och se dina projekt sen när de är färdiga...
Önskar dig en ljuvlig kvälll

Anna sa...

Jag hade velat åka till Stallqvarns, men de hade ju inte öppet på onsdagar!! Typiskt! Men jag får nog åka dit någon dag, det verkar ju vara en fantastiskt trevlig butik!
Kram Anna