måndag 21 november 2011

Förberedelser...

Återigen plusgrader och soligt här i helgen och jag tycker det är alldeles underbart. Med de underbara soliga dagar som varit här känns inte november alls så mörk och grå som jag minns att den varit. Visst är det mysigt med snö vid jul, men än så länge får den gärna hålla sig borta, den kommer säkert tids nog och då säkerligen i massor!

Trots frånvaron av snö har jag verkligen fått julkänsla, säkerligen tack vare alla härliga inlägg på fina bloggar och såklart från de fantastiska bilderna i min favorittidning. Har också beställt en tidning under jultidningsförsäljningen. Var tidigt ute så jag har faktiskt glömt vilken, men det ska bli spännande att se vad som finns i den också. Och nu är det bara knappt en vecka kvar till första advent! Har iallafall satt igång med lite förberedelser, man vet ju hur fort veckan springer iväg..


Hittade söta dekorationshjärtan med snöre som jag skrev siffror på, de tänkte jag skulle få hänga på ljusen så småningom.


Och när jag ändå var igång blev ett par tändsticksaskar pyntade med samma hjärtan. Älskar doften efter att man tänt ljus med tändstickor, och det tillsammans med doften av pepparkakor och nybakade lussekatter...mmm...


Önskar er en underbar vecka med god shoppinglycka om ni är ute och letar julklappar, eller kanske besöker någon mysig loppis! =) Må så gott!

9 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! ja nu pysslas det för fullt i stugorna ;) så fint du pysslat,med söta hjärtan..Ny vecka nya tag,denna vecka har jag 6 dagars arbetsvecka inkl helgen..ha det så bra du med! kramiz Jessica

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej! Nu går det fort till advent.. Fin ide' med de söta små hjärtanen :) Tändsticksaskar har jag oxå pysslat ihop några :) Ha nu en fin vecka! Kram Tilda

Vita Falkens Lantliv sa...

Ja nu är det adventvecka, jösses så fort det går! Så fint du har pysslat! Dom små hjärtanen var gulliga:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Du gör så fantastiskt fina saker...det är verkligen kanonfint...=)
Jag längtar så till vår pysseldag då kommer du inspirera mig...=).
Själv har det inte blivit något pysslande här hemma, känns som jag håller på o röjer och grejar med annat hela tiden...=)

Ha de gott!

Massor av kramar

Annelie <3

Anonym sa...

Åh vad fint. Älskar fint pyssel med papper;) Visst är det härligt med advent... och det är faktiskt ganska skönt med att det är snöfritt fast vid jul är det ju ganska mysigt;)

Önskar dig en härlig kväll

Tini sa...

Fina tändsticksaskar som du pysslat :)
Tack för din kommentar hos mig. Pappret som jag använde till strutarna var butikens eget paketeringspapper som jag fick köpa av hos White Home (http://whitehome.fi/). Finns kanske inte att beställa eller till salu för konsumenter, men det finns säkert hos olika inredningsbutiker och kanske kan man få köpa av det i dem :)
Ha en fin fortsättning på veckan!
kram Tini

Gardenhouse sa...

Men så mycket fint du gör... Blir inspirerad till länder av pyssel till advent!
Tack för rara orden om mina djur de värmer dagar då det är jobbigt att gå ut som vid sjukdom, kyla och annat ruskigt väder. Men såklart ska de behandlas på bästa sätt i alla väder :)
Kram Sussi

katha´s kortmakeri sa...

Hejsan vännen!
Så fina saker du visar. Ler lite när jag ser att du som jag snöat in på små vita trä hjärtan. Tänkte visa en bild på mina idag men se de ville inte kameran.

Jag ska nog "låna" dina fina pyssel tips om det är okej?

Ha en skön kväll!
Kram Katha

Rapport till Vänfors sa...

Oj, så mycket fina saker.Kul att pynta till det nu framåt advent.

Kram Annika