tisdag 15 november 2011

Nästan magisk...

Igår blev det i ilfart en tur till stan på väg hem från jobbet, och nu hade jag bättre tur än i helgen! Nu fick jag tag på det senaste numret av favorittidningen Jeanne dÁrc Living. Som jag har längtat... =) Och jag blev inte besviken. Över 150 sidor underbart vackra bilder med vackra hem, underbara dekorationer och ljuvligt julpyssel! Unnade mig en stund i soffan med härlig läsning redan igår, och mer blir det till helgen! =) Den här vackra dekorationen finns tyvärr inte hemma hos mig, utan är hämtad från den fantastiska tidningen.


Märkte att vintern smugit sig hit inatt, fyra minus hade vi när jag klev upp ur sängen..hu.. Hur ser det ut hos er? Har det blivit kallare även där ni bor? Kanske har ni till och med fått lite snö? Än är det ju en stund kvar till jul, så för min del får snön gärna vänta lite. Med så fina soliga höstdagar som vi har nu behövs det ännu inte något extra vitt för att lysa upp, tycker jag.

Nu är det dags att smita till jobbet, hoppas ni får en fin dag! Fram med mössor och vantar! =)

3 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Tack snälla du för söta tittar hos mej också! ja nu är det kallt hät fast ingen snö än,bara såå svart överallt,hihi...Ja dom tar så fint med proverna på mej så,snälla vårdfolk! Ha det gott på jobbet vännen Kramis Gunilla

Rapport till Vänfors sa...

Försöker också få tag i den, men snart så...

Kram Annika

Änglar & Hjärtan sa...

Här är det 10+ idag och det ser ut som att det ska hålla sig kring 5-6 grader under kommande vecka. Själv älskar jag snö och vinter, men samtidigt får inte vintern bli för lång! Så det är bra att snön låter vänta lite på sig :)

Det där julmagasinet ska jag också försöka hitta!

Ha en finfin helg! kram Alexandra