tisdag 6 januari 2015

Åter i vardagen

Stort tack för alla fina jul- och nyårshälsningar, de värmer verkligen! Hoppas ni haft riktigt fina helger!

För min del blev det verkligen en riktig långledighet och vi har både hunnit med att resa både utanför och i Sverige och fått umgås med släkt och vänner och ätit alldeles för mycket god mat. Kort sagt, det har verkligen varit fantastiska dagar! Nu är det åter till vardagen igen, eller iallafall nästan... För idag är det också ledig dag för min del, och den ska tillbringas med att städa ut julen.


Så här härligt hade vi det utanför dörren några dagar mellan jul och nyår. Tyvärr blev inte snön liggande och numera är det bara frostigt igen, men det var verkligen fantastiskt vackert så länge det varade. Har ni snön kvar hos er? Gissar att vi ännu inte sett det sista av snön förstås, det är ju förmodligen fortfarande någon månad kvar innan våren tittar fram. Men skulle den dyka upp tidigt, så är den ju såklart väldigt välkommen!

Önskar er en riktigt fin vinterdag och god fortsättning!

7 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

God fortsättning!
Här kommer det lite fjun från himlen nu...och det ska komma 5 cm snö...men den fina snö som vi hade kring jul är nästan borta, här har det regnat och blåst och ingen riktig vinter alls. Vill ha en vinter med snö och några minusgrader...men vi går ju sakta men säkert mot vår också ;))...
Kram bia

choicesbyannie sa...

En god fortsättning önskar jag även dig. Så härligt ni verkar ha haft det.

Kram
Annie

Anneli sa...

Du verkar ha njutit av din ledighet, gott.
Nä, här är snön borta, lite synd för det var verkligen vackert ute.

Då önskar jag dig en fin fortsättning på 2015, och så hoppas jag vi hörs genom bloggandet igen,
kram Anneli

Änglarum sa...

God fortsättning på 2015 visst var det vackert när snön kom sådär lagom till julafton.Nu är vi iaf på rätt sida året :) här har det jobbats som vanligt,med en o annan ledig dag i schemat.dag vill har jag varit så det blir skönt att det återgår.ha det gott< kram Jessica

Anonym sa...

Här kom det snö i natt och lite ligger kvar... Härligt.
Kram Birgitta

Rosa i huset i vitt sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg
kram Rosa

Stolpås Gård sa...

Låter som en underbar ledighet! Jag var också ledig över jul och nyår, så skönt! Här hos mig har det snöat i helgen, underbart för mig som gillar snö och mera har de lovat så nu håller jag tummarna!
God fortsättning,
Sussi på Stolpås