onsdag 5 november 2014

Så var det dags...

När det börjar bli kallare utomhus, blir det normalt sett också kallare på golven här hemma, och vill man inte frysa ska man ju framförallt hålla sig varm om fötterna.


Än så länge är det ju ganska många plusgrader utanför dörren, men risken är väl att de vänder till minus ganska snart. Så därför var det dags för inköp av årets mystofflor...


Dessa inhandlades på Nille. Plus med de här var att de inte alls var dyra, och att de går att tvätta, och minus att de är i One size. Det kommer nog fungera ändå, fast jag har ganska små fötter, i och med att det finns en knapp att knäppa med uppe på skaftet som gör att tofflorna sitter på ganska bra. Jag har garderat mig i år och även klickat hem ett par från H&M, och jag hoppas att de snart landar i brevlådan. =)

Önskar er alla en fin onsdag!

5 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Så fina tofflor...jag gillar också sådana ....och jag går ofta runt i liknande...just nu har jag snart nött ut ett par grå från Kapp Ah, hihi...får nog önska mej ett par nya av tomten ;))
kram och hej från mej!
Bia

Tante Mali sa...

They are sooooo funny! I love those kind of home shoes! Warm and soft! Thank you for your lovely visit. I'm happy having you around!
All my best and stay warm
Elisabeth

Änglarum sa...

Hej Petra! åh vad fina tofflor..det skulle man kanske införskaffa :) förr hade jag det ofta..däremot är jag en morgonrocks människa :)) det tror jag däremot många slutat med!det finns ju goa flanell pjyamasar..denna årstiden vill man mysa både i hus o hem o kropp o själ <3 må så gott< kram Jessica

choicesbyannie sa...

Vilka härliga tofflor. Här har jag ett par gosiga hemmastickade strumpor stickade av mannens mormor som håller mig varm hela vintern. Har redan plockat fram dem;)

Fin dag önskar jag dig
Kram
Annie

Huset på Backavägen sa...

Håller med, jag kan inte vara utan tofflor. Vet inte hur många jag har slitit ut... Köpte ett par för några veckor sen, dom var värdelösa. Efter ung en vecka var allt det sköna, mjuka borta under foten och man kände rutmönstret i sulan hela tiden så det var bara att köpa ett par nya. Den här gången blev det ett par i fårskinn, supersköna! Hoppas dom håller hela säsongen. Ha en riktigt skön helg!
Kram Anki