tisdag 25 november 2014

Mer ljus...

Om ni frågar mig, så finns det en del saker man inte kan få för många av. En av dem är ljuslyktor. Och speciellt under den här tiden på året när det är mörkt mest hela dagen, då tänder jag gärna massor av ljus inomhus och myser. Jag har gått och tittat på en sådan här lykta ganska så länge, och nu fick jag köpt mig en.


Äntligen hittade jag en till ett bra pris, och då fick den följa med hem. Gillar verkligen det lindade repet runt den stora glasburken, och när det blir vår och ljust igen och den kanske inte behöver användas som ljuslykta, då är den ju perfekt som förvaring. Fast jag tror den kommer att passa bra på altanen till sommaren, så den kanske får vara ljuslykta året runt.


Nu får den lysa upp i vårt vardagsrum, som jag för övrigt har gjort om lite i. Ska försöka fånga det på bild en dag när jag är hemma under samma tid som solen så att det går att fota... =) Men idag blir det inte, för nu är det dags för lite jobb igen. Hoppas ni får en riktigt fin dag!

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Den ljuslyktan gillar jag...gillar rep på glas och burkar, känns så rustikt och naturligt ;))...här har solen visat sej idag, inte en dag för tidigt ;)
Kram bia

Huset på Backavägen sa...

Jättefin lykta, det var lite du över den :-)
Kram Anki