tisdag 4 november 2014

Med höst-vinter känsla...

Har nu tillbringat ett par dagar utan att kunna nå internet. Har inte en aning vad som krånglade men nu fungerar det fint igen. Det är ju ingen katastrof förstås, men jag är ju ändå van vid att kunna läsa bloggar när jag skämmer bort mig med långfrukost på helgerna, eller att kunna läsa recept eller leta upp ett telefonnummer. Någon telefonkatalog har jag inte sparat förstås... Men, men, nu verkar som sagt problemet vara löst iallafall, så jag passar på att göra ett inlägg och läsa lite bloggar. =)


Jag har en riktig favoritbricka på köksbordet där jag nu har ställt en korg med äpplen. Äpplen är verkligen höstkänsla och de är ju perfekta att ha som dekoration under hösten. Vill man sedan byta dem mot något annat kan man ju dessutom baka en god paj eller kaka av dem, eller helt enkelt äta dem som de är. =)


Jag har dessutom tjuvstartat lite med vinterkänslan och fyllt upp min stora glasburk med pepparkakor. Det är ju inte riktigt tid för dem ännu, kan jag tycka, men de ger en känsla av att vi närmar oss vinter, och jul, och det är ju faktiskt inte så långt kvar till jul nu, det går så fort...!


Något annat som är helt självskrivet på min bricka är ju förstås ljus. Man kan omöjligt ha för många ljus framme och tända under november månad. Förutom att det normalt sett kanske har kommit lite snö som lyser upp i november, så är det ju en väldigt mörk månad. Och för min del kan snön gärna vänta och jag tänder ljus istället. =)


Men nu är det bestämt dags för lite jobb igen! Ha en fin dag alla ni som tittar in och tack för alla fina kommentarer ni lämnar här hos mig!

5 kommentarer:

No34 sa...

Så fin bordsdekoration du har på bordet! Ser sååå mysigt ut!
Kram Kate

choicesbyannie sa...

Det är det där lilla extra som kan höja humöret så mycket dessa mörka tider. Jättefin bricka.

Fin dag till dig
Kram
Annie

Ekenäsliv sa...

Så mysiga bilder..
Ha en fin tisdag!
Kram Anna

Huset på Backavägen sa...

Jättemysig bricka! Nu blev jag sugen på pepparkakor med ädelost.
Kram Anki

House and Garden by Bia sa...

Så fint du gjort där på brickan ;))...och visst är det mysigt med ljus...jag tänder ljus nästan varje dag
Här snöar det blötsnö just nu...men det kommer att försvinna för det ska bli mildare ;)..
Kram bia