fredag 21 november 2014

God fredag!

En härlig fredag har precis startat och jag ser fram emot helgen som kommer. Stora jullådan har hämtats in från förrådet och planen är att dyka ner i den under helgen för att se vad som lades ner förra året och om det finns något roligt pysselmaterial att använda för att välkomna årets första advent. Nåja, nu är det ju en vecka kvar, men smygtitta lite kan man väl göra? =)


Skulle gärna inhandla lite fler blommor till farstun och trappen också. Tycker väldigt mycket om de fina cypresserna man kan köpa nu och jag skulle självklart också vilja köpa hem ett helt gäng hyacinter.. =)

Men egentligen tittar jag in idag för att tacka för alla fina kommentarer om ljusstakarna, och tips och idéer, och för att önska er alla en fantastisk dag! God fredag!

5 kommentarer:

choicesbyannie sa...

Även här ska den stora jullådan dykas ner i i helgen. Kanske sätts lite pynt upp också bara för att;)

Fin fredag till dig
Kram
Annie

Anneli sa...

Nja, jag väntar nog till nästa vecka med mitt pynt.
Cypresser har jag köpt på mig en del, både att ha inomhus och ute.

En fin dag till dig med,
kram Anneli

House and Garden by Bia sa...

Jag har tre hyacinter och en sockertopps gran inne just nu ;))...men man får nog köpa hyacinter en omgång till innan jul kan jag tänka mej, dom har börjat slå ut nu ;)..jag har tjuvstartat lite med pyntet, och jag tänker nog tona ner pyntet i år.
Trevlig helg till dej
Bia

Gunillasljusglimtar sa...

Ja sugen blir man allt när det närmar sig advent..fin tid tycker jag.Men vi drar till Kanarieöarna nästa helg...blir nästan 2 advent när vi är tillbaka!!..Så gardiner kom upp igår här.Det tog emot men jobbar mycket så så fick det bli:) kram Gunilla

Anonym sa...

Har inte köpt några cypresser, men jag ser att sådana måste jag ha.
Mysigt när man kan börjat julpynta, har gjort några mosshjärtan.
Kram Birgitta