fredag 16 maj 2014

Att samla tankarna...

Fredag igen, och helgen väntar precis runt hörnet...härligt!

Vi har haft en vecka med ganska regniga dagar, så nu hoppas jag verkligen att solen och värmen kommer tillbaka till helgen. Regniga dagar är förvisso bra för inomhuspyssel, men den här tiden finns det ju också så mycket man vill göra utomhus.


Av någon anledning är det också så att jag får många idéer när jag pysslar, och ofta dyker de upp när jag inte alls har tid att starta igång något projekt, känns det igen? Jag har länge funderat på hur jag ska samla ihop mina idéer, och kunna skriva ner dem direkt när de dyker upp, så att jag inte glömmer.


Jag har en liten bok där jag kan skriva in pysselidéer och projekt, men den är ju inte med mig överallt, det är däremot min telefon. Och till den hittade jag en liten enkel app som heter SimpleMind+. Det är en liten app för mind mapping som är väldigt enkel att använda, där man på några sekunder skapar sig ett nytt projekt och kan börja skriva ner hur man tänkt och vad man behöver för material, perfekt! Den här hittade jag till min iPhone, och liknande finns säkert till andra telefoner också.


Som sagt, nu hoppas jag på fint väder och massor av tid till utepyssel!

Önskar er alla en solig vårhelg!

4 kommentarer:

No34 sa...

Visst är det så, ju mindre tid man har desto mer finner man att göra/pussla/fixa med.
Men just nu har jag ju avslutat tapetseringen av hall och vardagsrum, helt själv :)
Så i helgen ska vi bara vara...i solen. Ja, kanske fixa lite i rabatterna då, eller fixa lite på altanen, eller.....
Fredagskram från Kate

House and Garden by Bia sa...

Joo då, det ska bli fint och varmt väder i helgen....härligt...här skall också pysslas ute och så ska jag naturligtvis ha loppisen öppen några timmar...lockar nog mer folk när värmen kommer ;))...trevlig helg!
Kram bia

Rosa i huset i vitt sa...

Kikar in och önskar dig en fin och solig helg
kram Rosa

choicesbyannie sa...

Men du en sådan smart sak. Det hade jag verkligen behövt. För jag liksom du får de bästa pysselideérna när tiden är som sämst.

Tack för tipset ska genast kollas upp,
Önskar dig en härlig helg
Kram
Annie