lördag 17 maj 2014

Mot ladugårdsväggen...

Underbar solig lördag och här ser vi fram emot en härlig, ledig helg...

Var ute sent igår kväll och pysslade med blommor och planterade om de påskliljor jag haft utanför dörren och som nu vissnat ner. Jag sparar de allra flesta lökväxter som jag köpt hem och haft i blomlådor eller inomhus, och sätter ut dem i trädgården för att förhoppningsvis få se dem blomma nästa år igen. När jag ändå var ute passade jag på att fota lite runt vår gamla ladugård.


Tänk att vi ibland pustar över arbetet med att ordna med veden varje år, men vilken skillnad det är att göra det idag med alla verktyg och maskiner, jämfört med förr... Tänk att ta ner och kapa träd med de här, vilket jobb!


Många av sakerna som hänger på ladugårdsväggen har hängt här sedan tidigare, innan vi köpte torpet, och för min del får de så gärna hänga kvar.


Tycker verkligen om de gamla, rostiga sakerna, och önskar att de kunde berätta sin historia...


Vår väderstation är dock inte riktigt lika gammal.... =) Det verkar bli riktigt fint väder idag, så jag tror att jag ska placera mig med näsan mot solen mot ladugårdsväggen jag också!
Vi ses!

1 kommentar:

House and Garden by Bia sa...

Jaa fint väder har det varit i dag...vi har haft 23 grader i skuggan...härligt i maj....har suttit ute nästan hela dagen;))
Trevlig helg!
Kram bia