torsdag 16 februari 2012

Torsdag...

Idag är det nästan 15 grader kallt här igen och jag fick höra igår att mer snö är på väg. Verkar som om vi får behålla mössa och vantar på ett tag till här omkring, men har ni märkt så mycket ljusare det blivit på dagarna? Alldeles underbart!

Bilderna idag kommer från hallen och där hänger nyckelskåpet jag tycker mycket om...


Vår vedspis behövde ju lite extra omsorg och delar, så i helgen gav vi oss iväg på en tur till ett väldigt fint ställe i Bredared där det renoveras vedspisar och kaminer. Där fick vi hjälp med var vi kunde få tag på delar till vår vedspis, så nu är den lagad och här eldas för fullt igen.


Letar ni efter en gammal kamin, söker inspiration eller bara vill se vackra bilder på helt fantastiska kaminer, titta in hos Gammeltorpet. Här finns också en hel del vackra antikviteter. Överhuvudtaget var det här ett väldigt mysigt ställe och jag gissar att det är fantastiskt vackert sommartid, med härligt gröna ängar runt gården.


Också den här veckan har sprungit fram i rasande fart och det är redan torsdag! Känner mig lite shoppingsugen idag, undrar om jag ska göra något åt det... =) Det dyker upp massor av härliga vårnyheter överallt och det finns så mycket fint som jag skulle vilja köpa hem, kanske blir det en liten tur efter jobbet..

Ha en bra dag!

5 kommentarer:

Gardenhouse sa...

Snyggt nyckelskåp håller jag verkligen med om!
-20 och snöar här med, fast det är så fint med vit gnistrande snö soliga dagar.
Sv- jovisst är det mycket slit och tungt arbete speciellt mycket sena kvällar, men inget jag vill byta bort :)
Kram Sussi

Änglarum sa...

Hej! det var ett fint nyckelskåp ;) hoppas du shoppade något! kram Jessica

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa du kylan biter sig kvar men som du säger, såå ljust det börjar bli! Jättefint nyckelskåp1! Ha det gott,här är fullt upp med tre kära barnbarn..Kramis Gunilla

katha´s kortmakeri sa...

Vilket fint skåp. Ja i dessa tider är öppnaspisen guldvärd.
Ha en fin kväll.
Kram Katha

Mormors gård sa...

Hej!
Vilken härlig kvällsläsning jag fick, har missat några inlägg här i brådisen ;)
Visst märks det att dagarna är ljusare, härligt!
En riktigt fin kväll!
Kramar, Jessica