fredag 13 januari 2012

Vinterpresent...

Vi bytte inte så mycket julklappar i år, men det har i stället blivit en del vinterpresenter, väldigt roligt! Denna fantastiska madonna fick vi av goaste vännerna som har sett att jag gått och tittat länge efter dessa madonnor. Och nu finns det en hemma hos oss som flyttar runt en del för att hitta allra bästa platsen.


Det är lite MonaLisa över den här vackra madonnan, märkte jag när jag fotade. I vissa vinklar har hon ett allvarligt ansiktsuttryck, i vissa vinklar ser det ut som om hon ler.


Jag är förstås väldigt glad för denna fina vinterpresent!

Det är redan fredag och idag kommer nya numret av Jeanne dÁrc Living som jag längtat så efter! Till kvällen blir det till att njuta en stund av de vackra bilder och fina idéer som jag gissar att jag kommer att hitta i tidningen. Vad har ni för planer till helgen? Gissar att det är fler än jag som längtar till vår och pysslar om lite hemma efter att julen burits ut? Köpte med mig lite blommor hem efter jobbet igår som ska få plats här hemma. De dyker säkert upp i bild här så småningom.

Tack än en gång för att ni tar er tid att lämna så fina kommentarer här i mitt lilla hörn av Blogglandia, de gör mig så glad!

Önskar er en underbar helg!

9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa det klart vi tittar in till dej o din fina blogg! tack för titten hos mej,o allt beröm! Stickar bara när jag har lust..hittade halvstickade små raggsockar till nåt barn..Blir väl aldrig färdiga,svårt med hälen,hihihi...Ska till stugan i helgen o kanske koppla av.Jätefin madonna,höll på att bju på en på tradera igår men blev ej så...kanske ska gå in igen,tycker mycket om såna fina saker oxå Kram Gunilla

Systrarna Karlsson sa...

Härligt med vintergåvor. Åh kommer världens bästa tidning ut idag:) då får det nog bli en tripp till affären senare;) Åh ser framför mig badet, teet och världens bästa tidning kan behövas som motvikt till febriga barn, gnälliga barn och hostande barn;)

Önskar dig en ljuvlig dag

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej.. vilken fin vinterpresent :) Förstår att du är glad för den! Ja idag kommer den.. Den BÄSTA tidningen som finns!! :) Imorgon ska jag på 25-års fest & söndag blir lugn. Ha en fin helg gumman.
Kram Tilda

Änglarum sa...

Tittar in o önskar dig en trevlig helg ♥ kramiz Jessica

Enelid vitt och lantligt! sa...

Vilken härlig vinterpresent!Nu måste jag genast ge mig ut efter spaning efter den härliga tidningen!:)
Ha en trevlig helg! Kram Carita

Gardenhouse sa...

Så fin hon är! Vilken toppen fin vinter gåva.
Jag har en utmaning till dig om du känner dig sugen?!
Trevlig helg,
kram Sussi

Rapport till Vänfors sa...

Vinterpresenter låter ju alldeles perfekt...får nog bli en sån idag. Blir nog en tur till Göteborg:)
Ha en fin dag.
Kram Annika

idémakeriet sa...

Hej gumman,
Vad fin din madonna är, njut av den! Du kommer säkert att hitta den perfekta platsen till den.
Oj jag hade nästan glömt att det nya numret hade kommit ut från JÁrc, får också går till affären och köpa mig en ex. Det är ju favo tidningen no1.
Mys du på.
Kramar Gerda

Gunillasljusglimtar sa...

Hej vännen! Har en utmaning till dej hos mej! Anta den om du vill,kan o vågar,inget tvång...Kramis Gunilla