söndag 15 januari 2012

Kort med posten...

Jag har många snälla vänner som ofta skickar mig fina vykort med posten. Själv är jag inte lika duktig på att skicka kort, men åtminstone när det är dags för födelsedagar brukar det sändas iväg ett. Man borde skicka kort oftare, på namnsdagar, som tack för senast, krya på dig, eller varför inte bara för att det är en helt vanlig dag? Ska försöka bli bättre på det!

Blev lite sugen på pyssel häromkvällen och gjorde ett försök att göra mina egna små grattiskort. Väldigt imponerad av er "scrappare" där ute som gör så vackra kort, som verkligen är riktiga konstverk! Det är verkligen ett roligt pyssel och det krävs ju inte så mycket material mer än papper, penna och sax. Svårt att få kortet att bli som man föreställer sig det innan man startar, men oj så roligt! Bilder av änglar hamnade på dessa grattiskort...


Och ett till blev det när jag ändå var igång...


Gissa om jag är lite sugen på att köpa mig några stämplar och lite andra småsaker? Tror jag har tipsat om dem förut, men jag hittade en fin butik i stan, Forma hantverk, som har så mycket fina papper och stämplar, och även en webshop. Dessutom finns det massor av inspiration att hämta i Pysselrummet för den som vill.

Tack för att ni tittade in hos mig! Hoppas ni haft en härlig söndag och att ni får en fin kväll! Hos mig blir det nog en tur i Blogglandia ikväll för att se vad för roligt som hänt under helgen. =)
Må så gott!

8 kommentarer:

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Halloj! Så vackra kort du har gjort, du är verkligen begåvad. Visst är det kul när man väl sätter fart?! =) Jag kan bli helt uppslukad av något nytt pyssel när jag väl sätter fart och är sugen på att testa scrapping... men jag har fått för mig att det kräver en hel del yta att arbeta på? Hoppas du fortsätter med kortskapandet! =)

kram kram

Anette sa...

Hejsan
Meeen va du kan ,jättefina kort du gjort.
Du är sååå duktig;)
Ha en fin fin kväll.
Kramen Anette

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Jätte jätte fina.. Duktig du är!
Kram på dej

Rapport till Vänfors sa...

Kul att pröva nåt nytt och fastna för det. Jättefina kort du gjort.
Kram Annika

Anonym sa...

Så fina kort!! Jag får bli bättre på att blogga igen för det var ett tag sedan,har ju en del liggande!! Du är så himla kreativ och duktig! Kramiz Mamz

Fröken Eila sa...

Verkligen jättefina kort!

unikaupunktse sa...

Jätte fina kort & du har helt rätt...det här med att skicka kort eller brev på posten är ju så uppskattat.

Lilla Lycksta sa...

Jättefina kort som du gjort. Vad roligt det är att få ett vackert kort som någon gjort och lagt ner omsorg på. Önskar dig en trevlig måndag.

Kram Camilla