torsdag 19 januari 2012

Innan våren kommer...

Inga minusgrader hos oss idag, men visst har vi en stunds vinter kvar att vänta oss innan vårsolen kommer titta fram. Och ännu är det för tidigt för att börja pyssla i trädgården. Men det finns ju en hel del roliga förberedelser att pyssla med innan våren kommer om man vill.

Har alltid tyckt att det är väldigt roligt att så och få se små plantor växa. Och redan nu kan man börja sätta frön i jorden för att de ska hinna växa upp till små plantor som sätts ut när våren kommer. Hittade en artikel från Blomsterlandet som ger lite tips om hur och vad man kan fröså. Artikeln hittar ni här!

När man sår är det ju också bra att hålla reda på vad som satts i de olika krukorna. Förra året skrev jag med text på stenar för att lägga i grönsakslandet, som kan göras redan nu för att hålla reda på de olika fröerna. När det är dags att flytta ut plantan kan stenen få följa med som dekoration till landet eller till nya krukan.


Nu ska jag ta lite ledigt ett tag och tar därför också en liten paus från bloggen (om jag lyckas hålla mig härifrån =) ), men vi ses snart igen hoppas jag! Tack för era alltid så rara kommentarer!
Må så gott!

7 kommentarer:

Änglarum sa...

Ha en skön ledighet! så ses vi snart hoppas jag ;) kram kram Jessica

Rapport till Vänfors sa...

Fiffig ide med stenarna. Ha det så bra.
Kram Annika

Vitt & vintage sa...

Hallå!!
Klart jag antog utmaningen, den passade så himla bra nu när det är lite torka på inredning och ideér här hos mig!! Visst är det skoj att läsa mer om varandra?? Jag är så himla nyfiken, så jag tycker det är som rena julafton..;)
Blev jätteglad att jag hittade den fina klockan, jag hade också letat ett bra tag.
Hoppas du får en supermysig helg!
Må så gott & Jättekram från Anetthe

Lilla Lycksta sa...

Hoppas du får en härlig och mysig ledighet. Trevlig helg.

Kram Camilla

Anna sa...

Fint med stenarna!!
Måste utveckla det där med utmaningen:) Visst...inte förstår man att man hade på sig vissa saker en gång i världen...:) Men one-piece, nä, det kan jag aldrig tänka "man vet aldrig" om!!:)
kram Anna

Nyanser av vitt sa...

Så fina och vad vackert du textar.
Kram Agneta

Gardenhouse sa...

Så fina stenar du gjort till sådderna!
Mm så gott det ska smaka sedan...
Ha en skön ledighet,
Kram Sussi