torsdag 5 januari 2012

Ficklampa och stearinljus...

Hoppas ni har det bra där ute trots blåst och snöoväder. Som det har stormat!

Vi har ju precis fått tillbaka telefon och internet efter stormen, igår slogs istället strömmen ut. Så det blev bara till att tända ljus och ta fram ficklamporna för att klara starten på dagen. Jag är ju normalt sett ganska glad och positiv, och det är väldans onödigt att lägga energi på att vara sur för något man inte kan göra något åt, men när jag inte får kaffe på morgonen.... =) Visst är det underbart mysigt att bo på landet och mitt i skogen, men ibland tar det allt lite på humöret när saker och ting inte fungerar... =) Nu är den tillbaka iallafall och nu sitter jag här med en kopp morgonkaffe och njuter igen.


Idag är det sista arbetsdagen denna vecka, lyxigt med bara fyra dagar! Imorgon ska julen städas ut, kanske pysslas det lite och så ska jag unna mig en lång stund framför datorn och läsa om allt trevligt som hänt i Blogglandia de senaste dagarna. Har verkligen saknat att få läsa alla härliga inlägg i era bloggar. Men nu är det dags att åka till jobbet! Hoppas nu att stormen är förbi och att ni får en härlig långhelg med massor av sol!

7 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej Petra! ja visst har det sina nackdelar att bo på landet.. våra kompisar har det likadant,men när vi var hos dem på nyår,så sa jag att landet är underbart,så det uppväger det hela ;) Hoppas på ett härligt bloggår! kramiz Jessica

Systrarna Karlsson sa...

Ja usch så det blåste. Här ute hade vi tur, ingen ström förlust bara lite oroliga barn. Visst kan det ibland ha sina nackdelar att bo på landet men oftast har det sina fördelar;)

Ta hand om dig

Änglar & Hjärtan sa...

Ja det är ju nackdelarna med att bo på landet det där... så var det för oss också innan vi flyttade in till stan igen. Vintertid vill jag inte bo permanent på landet, men jag önskar mig en stuga som jag kan åka till ibland :) Men nu tycker jag att det har stormat klart! Inga mer stormar tack!

Ha en trevlig och mysig (pyssel)helg!
kram Alexandra

Viola sa...

Det där lät ju kämpigt, nog har det stormat alltid med elen har vi fått behålla :)ha nu en skön långhelg, kramen

kathas kortmakeri sa...

Ja livet på landet har sina motgångar ibland, men jag längtar tillbaka till riktiga landet även om vi bor en bit från stan med stall nära och man kan höra korna råma tidiga mornar.
Ha en skön kväll vännen!
Kram Katha

Annelie sa...

Hej..=)

Ja det är verkligen så att man vill att allt ska fungera när det gäller saker som ström hemma, bilen mm...=). Man kan bli lite tokig när det inte vill samma som man själv.

Tur att det har kommit igång igen i alla fall och hoppas du får en riktigt lugn, härlig dag imorgon när du har lite extra ledigt.
Vi syns snart!

Kramis

Rapport till Vänfors sa...

Hoppas du inte blåste bort utan är hemma och fixar och myser.
Kram Annika