måndag 9 januari 2012

Lite pyssel...

Hoppas att 2012 blir ett riktigt härligt pysselår! Jag gillar att pyssla med det mesta, pyssel med papper har alltid varit en storfavorit, men jag pysslar också gärna med trä, målar, stickar, virkar och allt möjligt annat som jag får för mig. Visst är det bara fantasin som sätter gränser? =)

Små dekorationer är också roliga att göra, här är en liten lykta, eller bur, som jag fyllt till bredden med godsaker, lite pyssligt och väldigt roligt! Och just den här kan hängas upp dessutom, jag gillar!


Ett ljus måste såklart finnas i lyktan...


En hyacint fick också plats...


Och ett litet dekorationshjärta...


Just den här gavs bort som gåva till värdinnan när vi var bjudna på fest.
Kan verkligen få timmar att bara försvinna när jag sätter igång med pysslandet. Härlig känsla när det dyker upp en idé och sedan försöka förverkliga den. Fast det händer ju förstås också att resultatet inte blev alls som det var tänkt, men då är det ju bara att göra ett nytt försök! Vilket är ert favoritpyssel?

Tack för att ni tittade in hos mig, önskar er en härlig start på denna nya januarivecka!

4 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! ja visst är pyssel kul..jag arrangerar gärna o planterar o bakar . tyvärr inte virkning/stickning. Till påsk ska vi göra påskägg o dekorera med decoupage,så jag har börjat leta efter fina servetter redan ;) Man använder sig av(gips) gjuta i betong är kul! har lite nya ideer till våren.Din blogg är en av mina favoriter, så vacker o fina tips k!amiz Jessica

Systrarna Karlsson sa...

Åh vad vackert det blev förmodar att värdparet
blev glada. Även här är det papperspyssel som lockar mest;)

Önskar dig en ljuvlig dag

Viola sa...

Vem skulle inte bli glad över att få något så fint :) här fixas det i butiken för fullt...nya tankar med inredningen...är väl vårkänslorna som redan kommit :) ha en fin vecka, kram

Annelie sa...

Hej…=)

Åh vilken fint dekorerad lykta..=)…ja du är verkligen pysslig. Det är kul när man får till det där så man känner sig riktigt nöjd. Det är ju som du skriver inte alltid det blir så ;) men då är det bara att fortsätta vara kreativ.

Ha det riktigt gott!

Kramis