tisdag 28 oktober 2014

Och ännu mer blev det...

En av de riktigt härliga sakerna med hösten är att det blir riktigt roligt att baka igen, och nu har min bakmaskin fått komma fram igen, och det bakas bröd i massor. Fantastiskt lyxigt att komma ner till köket på morgonen och känna lukten av nybakt bröd. Och sedan är det bara att använda fantasin för att undvika att det blir samma bröd hela tiden. Nyligen blev detta bröd klart, och här var morot huvudingrediensen. Hittills under de senaste veckorna har det också hunnits med paprika och vitlök, tomat och basilika, oliver och fetaost och nötter och russin och jag är ständigt på jakt efter nya recept och nya idéer om vad jag kan ha som smaksättare i brödet. Har ni något fint tips tar jag gärna emot det! =)


Det regnar ordentligt utanför dörren och jag tror att hösten har kommit hit på allvar. Men trots att vi snart är i november är det fortfarande många plusgrader utanför dörren och jag är glad att jag inte behövt plocka fram mössor, vantar och halsdukar ännu. =)

En riktigt glad höstdag önskar jag er som tittar in!

4 kommentarer:

choicesbyannie sa...

Doften av nybakat bröd på morgonen är oslagbart,)

Fin dag till dig
Kram
Annie

Anneli sa...

Just med smaksättning av bröd tycker jag är jättesvårt.
Man vill ju ha lite variation.

Nu fick jag många tips av dig, men jag har tyvärr inga att lämna tillbaka................

Ha en fin dag,
kram Anneli

House and Garden by Bia sa...

Doften av nybakat bröd är ju bara så ljuvligt....synd bara att jag inte bakar så ofta (nästan aldrig) så inga tips har jag ;(...här blåser det idag men det är 15 grader och det tackar vi för ;)
Må så gott!
Kram

Marie maräng sa...

Så härligt att vakna och känna doften av nybakt att äta till frukost!

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram Marie