onsdag 11 september 2013

Praktiskt vedförvaring

Nu har tiden rusat fram under några dagar igen och det har varit stilla här på bloggen. På lediga stunder har jag de senaste dagarna höststädat en del för att få var sak på sin plats, och att röja ur lådor och städa i garderober är ju inte något som gör sig så bra på bloggen =) Har inte riktigt påbörjat det mysiga höstpysslet, det är ju fortfarande härlig sommarvärme och jag tillbringar gärna så många timmar som möjligt utomhus. Men många idéer börjar dyka upp, så kanske blir det snart dags. =)

Det där med att bygga saker är ju riktigt roligt och när tv-skåpet hamnat på plats började vi också fundera på om vi skulle bygga någon praktisk vedförvaring för att slippa att ideligen hämta ved i små korgar som lika fort behövde fyllas på igen.


Men på vår lilla utflykt till Falkenberg hittade vi en riktigt fin liten butik, Form & Interiör, där vi också hittade just praktiska vedställ, som passade bra till vår kamin, och dessutom fick vi dem till ett bra pris.


Är inte helt säker på var de kommer ifrån, men jag hittade liknande på Bruka Design och jag tror att även våra vedställ kommer därifrån. I jakten på vedställ hittade flera härliga varianter bland annat hos Skill Factory, Style Room och flera snygga hos Möbelformgivaren Peter Lindqvist AB.


Hoppas på många mysiga kvällar framför kaminen, men jag hoppas att vi har många varma dagar kvar fram tills dess. Ännu får det räcka med stearinljus som värmekälla på kvällarna, och gärna riktigt många av dem förstås. =)


Nu får det bli en liten tur runt i blogglandet, innan dagen ska startas igång på allvar.
En varm och solig onsdag önskar jag alla er som tittar in!

9 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Tack för titten hos mig =)
Ja det gäller att vara ute i god tid. Det kan gå fortare än vi anar och det bara smäller till och blir kallt.Snyggt som tusan blev det där.
Ha en skön dag.
Kram Pernilla

Rapport till Vänfors sa...

Ser både praktiskt och mysigt ut. Finns det något mer rogivande än en eldstad
Ha en fin dag.
Kram Annika

Marie maräng sa...

Vilka fina och praktiska vedställ som rymmer en del... vissa får det knappt plats något i. Det där kommer att bli kanon när ni börjar elda :)

Ha de så gott!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Vilken fin inramning med veden!!!
Kommer nog att bli mysigt när den tänds;)
ha en fin lill lördag!!
Kramis
Bia

Gunillasljusglimtar sa...

Ja men det var ju riktigt fint! Det har ni gjort bra:) Ja här är det sommar på dagarna o kallare höst på kvällarna..då tänds det ljus här också må du tro:) ha det gott vännen ♥ Kram Gunilla

Huset på Backavägen sa...

Jättefina och praktiska! Ja, det där med ved är ett återkommande problem. Den ska fixas hem, in i vedboden och in i huset och in i kaminerna. Man blir varm flera gånger om...
Kram Anki

Choices By Annie sa...

Smarta vedställ, här har vi turen att kaminen är nära väggen så här har vi löst vedförvaringen genom att stapla den på en pall mellan väggen och kaminen;)

Låter härligt med höststädning, här längtar jag tills tiden ska räcka till. Just nu är det mycket med förberedelser inför marknaden på söndag. Lite pirrigt är det allt;)

Önskar dig en fortsatt fin vecka
Kram
Annie

Ekenäsliv sa...

Snyggt och praktiskt!
Känner med för att rensa och städa lite ordentligt.
Så nån vecka ledigt nu vore inte fel;-)
Just nu välkomnar jag regnet, sänker kraven något.
Men visst vill man kunna fixa lite till ute. några projekt är kvar i trädgården innan den stängs för säsongen.
Ha de fint!
Kram Anna

Vita Falkens Lantliv sa...

Det var ett tag sedan jag träffade på dig i blogglandia :)

Det är ju så fint att ha mycket ved inne, en riktigt snygg inredningsdetalj!

Kram Susanne