lördag 14 september 2013

Höstens färger utanför dörren...

Idag skiner solen och det verkar bli ännu en varm och solig dag som mer liknar sommar än höst, men diset och de kallare kvällarna påminner om att hösten faktiskt är här.


Några små höstblommor har fått flytta till oss och i år har jag tydligen fastnat för de rosa och lila tonerna.


Murgrönan som planterades tillsammans med vårblommorna verkar ha trivts bra på sin plats och får stanna kvar trots att grannen som var en bellis nu har blivit utbytt.


Den gamla kaminen har fått ta hand om några plantor ljung.


Även den rostiga blomställningen som loppades i somras har fått ljung istället för de pelargoner som bodde här fram till alldeles nyligen.


Efter en alldeles fantastisk sommar känner jag mig ganska redo att hälsa hösten välkommen, men inser att min garderob inte riktigt vill matcha årstiden. Visst har det funnits höstkläder i butikerna ett tag nu, men det vill man ju inte gärna handla medan det fortfarande är sommar? Fast nu tycker jag faktiskt att det är dags, så idag blir det nog en liten shoppingtur. =)

Hoppas ni får en härlig lördag och tack för att ni tittade in!

8 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! hade siktet inriktat på lite höstblommor på min tur i dag..men konstaterar fortfarande att mina blommor hänger med lite till :=) så jag handla lite pumpor o en alunrot som hade fin höst färg.kläder!!ja det är en annan femma såg alla varianter på årstider i dag.ha en fin helg <3 kram Jessica

No34 sa...

Så fint du arrangerat med höstblommor. Nu får jag skärpa till mig och fixa lite här hemma jag med..
Önskar dig en härlig lördagkväll, kram Kate

Choices By Annie sa...

Så många vackra blommor och fantastiska färger. Här är garderoben också tom trots att jag jobbar i en klädbutikt;) får se till att shoppa lite till mig själv när jag jobbar nästa gång. Förena nytta med nöje;)

Kram
Annie

Choices By Annie sa...

Så många vackra blommor och fantastiska färger. Här är garderoben också tom trots att jag jobbar i en klädbutikt;) får se till att shoppa lite till mig själv när jag jobbar nästa gång. Förena nytta med nöje;)

Kram
Annie

House and Garden by Bia sa...

Så fint...blomställningen skulle jag gärna vilja ha, hihi....så snygg!!
har varit på Blomsterlandet idag och köpt ljung o fixat på bron ;))....
Ha en fin kväll!
Kram bia

Huset på Backavägen sa...

Vad fint du har gjort! Den blomställningen var bara sååå fin! Hade passat perfekt vid min trapp :-) Jag känner som du att hösten inte riktigt funnits i tankarna men dom börjar sakta komma nu.
Kram Anki

Anneli sa...

Fina dina höstplanteringar, jag har ännu inte fixat några höstarrangemang här hemma. Sommarblommorna blommar så fint fortfarande så jag har inte hjärta att slänga dem.....

Några höstkläder har jag fått köpt in, en jacka och kängor , men säger som du , man har ju inte haft lust så länge det varit så varmt väder.

Ha det gott,
Anneli

idémakeriet sa...

Ja det är svårt att anpassa garderoben så här års.
På morgonen är det kallt och på eftermiddag rinner svetten över ryggraden:)
En kofta är en lätt sak som man kan ta med och ta på sig när det är kallt.
Fina höstblommor har du köpt, härligt kombo rost mot den rosa färgen av ljungen.
Ha en skön kväll.
Kram Gerda